Ontdek de mooie samenwerking L'Occitane x Louise Damas !

DE ONDINE ARMBAND GRATIS

In 24karaats goud, made in France


GRATIS bij aankoop vanaf €20,-*


CODE: LOUISEDAMAS20


Een mooie attentie voor jezelf of om te schenken


IK GENIET ERVAN

Er was eens Ondine...

De beroemde figuur van Jean Giraudoux, Ondine, dochter van het water, vertrouwend op de kracht van de liefde die ze voelt voor de ridder Hans, accepteert het pact van de Koning der Golven: ze zal haar menselijke liefde verlaten en beleven, maar als Hans haar verraadt, zal Ondine terugkeren naar het meer, en verliezen tot ze zich haar aardse opwinding herinnert.... 

Uit dit romantische verhaal is de Ondine ketting van Louise Damas geboren, die ze transformeerde in een armband voor L'Occitane en Provence. 

Een ode aan de vrouwen

Omdat L'Occitane altijd al het ondernemerschap van vrouwen, Franse producten en vakmanschap heeft willen ondersteunen, lag de samenwerking met Louise Damas voor de hand.

Voor een vleugje poëzie, kleed je je aan in de L'Occitane x Louise Damas-armband en maak je de heldin in je wakker! Dit kostbare juweel is het perfecte symbool van Ondine's hoop op liefde.

Om je aanbieding te activeren:

Aanbieding voorwaarden

*Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt in de L'Occitane boetieks (behalve in outlets) en op be.loccitane.com bij aankoop vanaf €20,- en bij het ingeven van de code LOUISEDAMAS20 voor het valideren van je winkelmandje. Foto niet contractueel. Aanbieding niet combineerbaar met andere lopende aanbiedingen.