Ontdek de nieuwe samenwerking L’Occitane x émoi émoi !

De collab Mother Nature met

1 T-shirt « Mother Nature » émoi émoi - Maat M*


1 Herbae par L’Occitane L’Eau Douchegel 50ml  


GRATIS bij aankoop vanaf €35,-**  op onze site 


Code: EMOI20


IK WIL HET

De Aarde, onze Moeder

émoi émoi is een eco-verantwoordelijk Frans merk dat de liefde en de banden die ons verenigen viert. Hun motto: het leven is mooi met familie. 

In een ecologische benadering worden émoi émoi producten gedistribueerd zonder tussenpersonen en geproduceerd met een minimum aan afval.

De Aarde is onze Moeder en het Mother Nature t-shirt weet het. Gemaakt van biologisch katoen dat zo zacht is als onze huid en dat in de buurt wordt geproduceerd, in Portugal, viert het onze wortels en de sterke verplichtingen waaraan we al vele jaren verbonden zijn.

Het water van authentieke schoonheid

Om dit mooie Mother Nature t-shirt te begeleiden, stellen wij je voor om de Herbae par L'Occitane L'Eau Douchegel te ontdekken met de zoete geur van witte klaver.

De witte klaver, die te midden van wilde Provençaalse kruiden groeit, illustreert de onvoorspelbare vrouw, zowel zachtaardig als krachtig. L'Occitane werd geïnspireerd door de aard van de vrouwen in ons leven om deze geur te creëren: L'Eau des beautés authentiques.

Een Aarde ... De vrouwen

Naast de gemeenschappelijke waarden die verband houden met eco-verantwoordelijkheid, wilden we het vrouwelijk ondernemerschap dat de twee oprichters van émoi émoi perfect belichamen, eren. Een zaak die L'Occitane al meer dan 40 jaar verdedigt.

Het is dus heel natuurlijk dat we samen wilden samenwerken om je een aanbod te doen dat deze engagementen weerspiegelt.

Voor deze aanbieding te activeren:

*Eén maat (M), niet omruilbaar. Losse pasvorm.

**Aanbieding geldig vanaf 24 april 2020 zolang de voorraad strekt op be.loccitane.com bij aankoop vanaf €35,- en bij het ingeven van de code EMOI20 voor het valideren van je winkelmandje. Foto niet contractueel. Aanbieding niet combineerbaar met andere lopende aanbiedingen.