Ontdek de mooie samenwerking L'Occitane x Cyrillus

ONZE WINTERSE GIFTSET

1 Aromachology Relaxerende Kussenmist 15ml 1 Shea Handcrème 10ml 1 Cyrillus vulkussen 2 Cyrillus kussenhoezen


GRATIS* bij aankoop vanaf €25,-* in de L'Occitane boetiek of op de site


Code : CYRILLUS19


Ik wil het

Aanbieding geldig in de boetiek of op onze site be.loccitane.com

De kunst van cocooning

Het zoeken van geschenken, het oudejaarsmenu en de kerstboom om te versieren.... December is geen ontspannende maand! Uiteindelijk dromen we maar van één ding: om bij de familie te zijn, met het gekraak van de open haard als enige achtergrondgeluid.

Omdat L'Occitane en Cyrillus inspireren tot gezelligheid en art-de-vivre, slaan de twee huizen de handen ineen om een warme sfeer en een beetje zoetheid in je huis te brengen voordat je aan de kerst- en oudejaarsrace begint. Van het zuiden met L'Occitane naar het noorden van Frankrijk met Cyrillus, verspreidt de art-de-vivre zich door een winterbox.

De giftset bestaat uit

SUPER ZACHTE KUSSEN

In deze doos ontdek je een vulkussen en twee fluwelen kussenhoezen waarvan de kleuren en prints zijn ontworpen door Cyrillus om het nieuwe ontwerp van de nieuwe Art de Vivre lijn van L'Occitane te weerspiegelen. Deze mooie kussens vinden natuurlijk een plaatsje in je huis.

EEN FEELGOOD DUO

Voor onze producten, ontdek je de essential Shea Handcrème, de beste vriend van onze handen tijdens de winter en de Cocon de Sérénité Ontspannende Kussenmist met 5 essentiële oliën voor een gevoel van rust en welzijn.

Om je aanbieding te activeren...*Aanbieding geldig van 2 december 2019 tot 12 december 2019 in de L'Occitane boetieks en op be.loccitane.com onder voorwaarde van een minimumbedrag van €25,- en bij het ingeven van de code CYRILLUS19 voor het valideren van je winkelmandje. Foto niet contractueel. Aanbieding niet te combineren met andere lopende aanbiedingen.