Al onze giftsets in limited edition

Speel mee met onze online Adventskalender!

12 Dagen = 12 Verrassingen

Ontdek elke dag een adventvakje en maak kans op één van de vele prijzen!

OPEN JE DAGELIJKSE VAKJE EN ONTDEK JE GESCHENK! 
Ik speel!

Geschenken voor haar

Een selectie van giftsets, zodat jouw geliefde het hele jaar door voor zichzelf kan zorgen en op haar best kan zijn!

Ik ontdek

Geschenken voor hem

Ontdek onze giftsets voor mannen: aftershave, parfum en huidverzorging... Met onze gepersonaliseerde selectie is hij helemaal klaar om voor zichzelf te zorgen!

Ik ontdek

Kleine geschenken

Kleine geschenken voor kleine prijzen!

Ik ontdek

Onze giftsets lichaamsverzorging om je huid te verwennen!

Vind jouw ideale cadeautje!

 

Adventskalender 2021
De Geschenkfabriek

Deze kalender brengt onze elfen ambachtslieden tot leven door de illustraties van Tristan Bonnemain! Deze kalender is gemaakt van 100% duurzaam geproduceerd karton.

  • Best seller

59,00 €

Waarde 99,00 € Kopen

Onze Winter Limited Editions

Shea Winterwandeling

Comfort, cocooning en gezelligheid... Deel met ons een winterwandeling door het ontdekken van onze nieuwe Limited Edition Shea met frisse en houtachtige noten.

Ontdekken

Néroli & Orchidée Eau Intense

Ontdek de betoverende geur van onze nieuwe Neroli & Orchidee - Eau Intense Limited Edition met vanille noten.

Ontdekken

Onze Winter Limited Editions

Ontdek al onze nieuwigheden

Tristan Bonnemain in het hart van onze L'OCCITANE cadeaus

Onze gedeelde waarden

"Ik voelde me meteen dicht bij de waarden die L'OCCITANE voorstaat voor de eindejaarsfeesten: een ethisch en menselijk feest, een gezellig moment dat ons samenbrengt, gevierd in het teken van de natuur en haar weldaden!"

Tristan Bonnemain, Illustrator

Ontdek al onze giftsets

Start de countdown naar Kerstmis met 24 verrassingen!

Het prachtige koningsblauwe ontwerp bevat een reeks van jullie favoriete producten, gemaakt van ingrediënten die door onze geliefde producenten zijn geteeld.
Ontdek onze kalenders

Kom origineel uit de hoek met deze kleine giftsets

Crackers, kerststerren... laat je verleiden door onze kleine giftsets om in de boom te hangen of om een sensatie te maken op je kersttafel.
Ontdek al onze giftsets kleine prijzen

L'Occitane tot je dienst voor Kerstmis!

In de winkel afhalen

Doe jouw aankopen online, kies een afhaalwinkel en wij maken je bestelling binnen 2 uur klaar!

Ik ontdek

Click & Collect

Bestel direct met het advies van onze verkoopadviseurs in de winkel. Dan betaal je gewoon en haal je jouw bestelling af in de winkel.

Vind uw winkel

E-Giftcard

L'OCCITANE stel je in staat om de luxe van keuze te bieden met onze cadeaubonnen die beschikbaar zijn in een paar klikken!

Ik ontdek

We bereiden een aantal leuke verrassingen voor jou voor!

Kerstmis, deze warme feestdag die zoveel warmte in ons hart brengt... Een mooie gelegenheid om deze harmonieuze sfeer met je dierbaren te vieren en hen te vertellen hoeveel je om hen geeft.

Kerstmis is ook een gelegenheid om een beetje aandacht te besteden aan degenen die je liefhebt: een boek, een vriendelijk woord op een mooie kaart, een mooi boeket bloemen en zoveel andere cadeaus klaar om trots aan de voet van de boom te zitten

Bij L'OCCITANE staat een geschenk synoniem voor verzorging en beauty. Wij geloven dat het aanbieden van een gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling, een gezichtscrème of een parfum, verbeeld in het hart van de Provence, die liefde voor zichzelf en voor de natuur, die zo bijzonder is, de uitzondering op onze behandelingen, zal uitdrukken. 

Wij bieden je een selectie van cadeau-ideeën voor Kerstmis om je dierbaren - of jezelf - te verwennen en zo kleine momenten voor jezelf aan te moedigen, waar het welzijn koning is. 
 
Niets is beter om te plezieren dan gepersonaliseerde kerstcadeaus! 

In afwachting van de volgende 25 december, ontdek onze geschenkideeën die jouw dierbaren zullen verrukken (en er is voor elk wat wils!) :
  • Je ouders zijn net verhuisd naar een nieuw huis? Onze Art de Vivre collectie zal perfect zijn om een authentieke Provençaalse sfeer in huis te halen. Ontspannende geurkaarsen, geurverspreiders, kussennevel... Genoeg om een warme sfeer te creëren! 
  • Is je vriendin een beautyverslaafde? Onze verzorgingssets zullen perfect zijn om haar gezicht te verzorgen volgens haar huidtype! Serums, crèmes, maskers, oogcontouren, vrouwenparfum... Een ideaal cadeau voor je geliefde om het hele jaar door voor haar te zorgen en aan de top te staan!
  • Je man houdt ervan om voor zijn baard te zorgen? Ontdek onze huidverzorgingsproducten voor mannen gewijd aan de problemen van deze heren: scheren, aftershave, baard en huidverzorging... Onze gepersonaliseerde selectie zal gericht zijn op precies het juiste, zodat hij elke dag voor zichzelf kan zorgen!