Exclusief abonnees - Een geschenk voor een goed gevulde week

Elke dag een geschenk

Ontdek elke dag een nieuwe verrassing met je weekkalender en 7 geschenken GRATIS bij aankoop vanaf €75,-*.

CODE : HAPPYWEEK

Exclusief Web

Je kleurrijke weekkalender bevat:

- Een Almond Heerlijke Handcrème 10ml
- Een Shea Handcrème 10ml
- Een Pivoine Handcrème 10ml
- Een Verbena Handcrème 10ml
- Een Lavender Handcrème 10ml
- Een Cherry Blossom Handcrème 10ml
- Een mooie armband met wolkenhangertje

Begin de week op een hoog niveau

Het is maandag en je hebt je wekker niet gehoord? Geen paniek, we hebben de oplossing voor drukke ochtenden: een amandeldouche om je dag op te schudden, een twee-in-een lichaams hydraterende crème, een gezichtsbehandeling die in een mum van tijd geabsorbeerd wordt... Kies de juiste bondgenoten!

Ontdek onze essentials om overal mee naartoe te nemen

Om voorbereid te zijn op elke situatie, kan je niet de deur uit zonder je favoriete L'OCCITANE producten. Een Intense Fruity Lipstick om de lippen te kleuren, een herstellende Handcrème, een mini Eau de Parfum... Om in je handtas te glijden, begeleiden onze reisformaten je de hele week door.

Ontlast de druk gedurende één avond

Het weekend komt eraan en het is besloten, vanavond ga je uit! Een doucheschuim met een geklopte textuur, een aftershavebalsem, een geparfumeerde lichaamslotion, een houtachtige Eau de Toilette.... Ontdek onze selectie van dames- en herenproducten om 's avonds te schitteren.

Onze selectie voor vrouwen

Onze selectie voor mannen

Vergeet je afspraak op zondag niet

Dit is de tijd om te relaxen en te genieten van een welverdiend moment van ontspanning. Dompel jezelf onder in een bubbelbad, laat je haarmasker rusten, hydrateer van top tot teen en steek een geurkaars aan.

Een geschenk per dag gedurende 1 week niet genoeg?

Kies voor onze Adventskalenders

24 geschenken wachten op je terwijl je verder gaat, zodat het aftellen naar Kerstmis net zo spannend is als een verblijf in de Provence. Vind al onze favorieten en word elke ochtend wakker met een onweerstaanbare verrassing.

IK ZWICHT
*Exclusief abonnees - aanbieding geldig bij ontvangst van deze mail en tot en met 05/12/2019 enkel op be.loccitane.com. Aanbieding niet te combineren met andere lopende aanbiedingen, eenmalig geldig per persoon en zolang de voorraad strekt.
Aanbieding geldig bij aankoop van L'OCCITANE producten vanaf €75,-. Om ervan te genieten, geef de code HAPPYWEEK in in het promotiebalkje van je winkelmandje, het geschenk zal automatisch toegevoegd worden.
Je weekkalender bevat:
- Een Almond Heerlijke Handcrème 10ml
​- Een Verbena Handcrème 10ml
​- Een Lavender Handcrème 10ml
​- Een Shea Handcrème 10ml
​- Een Pivoine Handcrème 10ml
​- Een Cherry Blossom Handcrème 10ml
- Een mooie armband met wolken hangertje