Jasmin Immortelle Neroli Hand Cream

Helder en sensueel, de Jasmin-Immortelle-Néroli geur verenigt openhartigheid en vrijgevigheid.Karité om de opperhuid te helpen voeden en verzachten...
Meer weten…

Kies uw product

Aantal

€ 3,00
(€ 300 / l)
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Deel uw favoriet

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Jasmin Immortelle Neroli Hand Cream

OMSCHRIJVING

Helder en sensueel, de Jasmin-Immortelle-Néroli geur verenigt openhartigheid en vrijgevigheid.

Karité om de opperhuid te helpen voeden en verzachten van onze handen die dagelijks te lijden hebben onder aanvallen. En voor ons genot laat de soepele, lichte textuur na de verzorging een elegante geur achter.

Pierre Hermé, de 'Picasso van de patisserie' begon toen hij 14 jaar oud was zijn carrière bij Gaston Lenôtre, waar hij zijn leerschool met glans doorliep. Tien jaar later was zijn naam al in de hele wereld bekend. Met plezier als enige richtlijn brengt hij een revolutie teweeg in allang bestaande tradities en bedenkt hij een wereld van smaken, sensaties en plezier. In 1997 begint hij samen met Charles Znaty het bedrijf Pierre Hermé Paris en krijgt zo de status van stichter van de Haute-Pâtisserie.

Zijn vriend Olivier Baussan nodigt hem in 2015 uit om een collectie parfums samen te stellen die op hem lijken. "Ik heb deze parfums gecreëerd vanuit de gedachte dat je ze uiteindelijk proeft."
Resultaat? Contrastrijke geuren, levendige herinneringen aan mediterrane streken en Corsica, het Île de Beauté, dat beide mannen zo na aan het hart ligt.

Om de ervaring van dit boeket te verlengen, ontdek ook de Eau de Toilette Jasmin Immortelle Néroli Eau de Toilette...

Reviews van klanten