INGREDIENTEN

Bij L'OCCITANE besteden we veel aandacht aan de samenstelling van onze producten, door het gebruik van kwalitatieve natuurlijke ingrediënten en het waarborgen van duurzame voorziening. Er worden meer dan 200 botanische ingrediënten gebruikt, waarvan een kwart biologisch gecertifieerd is: ieder ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en hun vermogen om de huid mooi en gezond te houden. Wij geven, waar mogelijk, voorkeur aan natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën in plaats van olie uit de petrochemie. Ontdek de natuurlijke ingrediënten die de L'OCCITANE producten uniek maken. Provençaalse amandel, Shea Butter uit Burkina Faso...

ik ontdek
ik ontdek
ik ontdek
ik ontdek
ik ontdek
ik ontdek
Ik ontdek
Ik ontdek
Ik ontdek
Ik ontdek
Ik ontdek

Onze collecties

L'OCCITANE biedt je hoogwaardige verzorgingsproducten en geuren aan, ontwikkeld volgens de principes van de fytotherapie en aromatherapie. Elke collectie heeft zijn eigen universum: ontdek nu welke jouw nieuwe favoriet zal worden.

ONTDEKKEN

Onze producenten

Onze ingrediënten - en dus onze producenten - zijn de ziel van L'OCCITANE. Zonder hun harde werk, toewijding en vaardigheid zou het voor ons onmogelijk zijn om zulke unieke en authentieke producten te maken. Ontdek de spannende en inspirerende verhalen van onze producenten.

ONTDEKKEN