DE INFUSION COLLECTIE

Pompelmoezen van Corsica, Cassis van de Ardèche, Tijm van de Provence, biologische Immortelle van Corsica, biologische honing van de Provence, komkommer... Groenten en fruit uit het zuiden van Frankrijk dragen zorg voor onze huid in een collectie van Cleansers, Make up removers en Maskers!

Vind uw favoriete cleansing recept - voor elk huidtype

Het comfort recept

De Milk-in-Oil Make Up Remover en de Bi-Fase Ogen & Lippen Make Up Remover met bloemige geuren zijn verrijkt met biologische Immortelle, ons paradepaardje, en de Zuid-Franse Calendula die bekent staat om zijn verzachtende eigenschappen.

Het zachtheid recept

Neem wat kwartjes vijgen, bekend om zijn kalmerende eigenschappen, en combineer het met biologische honing uit de Provence, met verzachtende en beschermende voordelen, dit geeft drie producten in melkachtige texturen.

Het purifying recept

Een handvol komkommer, bekend om zijn verfrissende eigenschappen, en een vleugje tijm, rijk aan zink en bekend om het verminderen van onzuiverheden. Dit is de ideale mix in de Micellair Water 3-in-1 Make Up Remover en de Cleansing Foam-in-Gel, zo fris als ochtenddauw.

Ontdek onze heerlijke maskers gevuld met de Provence:

3 fijne maskers met verschillende texturen

Face Scrub Mask

Laat u verrassen door de sensorische textuur van deze verzorging die de huid zachtjes scrubt en zorgt voor een gladde en stralende huid! Geschikt voor alle huidtypen.

Ik wil het

Soothing Mask

Ontdek de yoghurt textuur die zo fris is dat hij onmiddellijk uw huid verzacht! Ideaal voor de normale en gevoelige huidtypes.

Ik wil het

Purifying Mask

Een verse, smeuïge textuur voor een masker dat meteen alle overtollige olie absorbeert en zachtjes de huid scrubt. Ideaal voor de normale en vette huid.

Ik wil het