COLLECTIE IMMORTELLE PRECIOUS

De kracht van de immortelle bloem om te vechten tegen de 1e tekenen van veroudering.

Nieuwe technologie, nieuwe generatie

L'OCCITANE heeft een nieuw complex ontwikkeld dat de essentiële olie van Immortelle uit Corsica, bekend om zijn anti-oxidant en anti-blauw licht eigenschappen, combineert met een legering van Hyaluronzuur om de huid op natuurlijke wijze weer voller te maken.

Nouveau Masque de Nuit Immortelle Précieuse

Enrichi en huile essentielle d'Immortelle et en Acide Hyaluronique, ce masque aide à lutter contre les 1ier  signes de l'âge et à protéger la peau contre les agressions extérieures. L'huile essentielle d'Immortelle offre une protection naturelle à la surexposition à la lumière bleue.

De collectie Immortelle Precious

Zwicht voor je Immortelle Precious routine

Immortelle Precious Essentieel Water

Deze alcoholvrije tonic is verrijkt met Immortelle- en Roos bloemwater en kalmeert en verstevigt de huid en bereidt haar voor op de voordelen van de volgende behandelingen.
Breng 's morgens en 's avonds met een wattenschijfje, na het reinigen, aan op het gezicht en de hals.
bekijk het product

Immortelle Precious Dynamisch Serum

Dit serum is ontworpen om het natuurlijke vermogen van de huid om zich te vernieuwen en de effecten van externe agressies te bestrijden, te stimuleren. Het verlicht de huid en doet de teint herleven.
Breng 's morgens en 's avonds in cirkelvormige bewegingen aan op het gezicht en de hals.

Na 28 keer aanbrengen, zijn fijne lijntjes en 1e rimpels minder zichtbaar. De poriën zijn aangespannen en de glans is hersteld*.
*Gebruikstest uitgevoerd bij 30 vrouwen. 
bekijk het product

Immortelle Precious Gezichtscrème

Deze crème met velvet textuur helpt om de natuurlijke krachten van de huid te boosten om zich te vernieuwen en om de 1e zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan: rimpels, lijntjes, stevigheid en glans.
Breng 's morgens en 's avonds aan op het gezicht en de nek met circulaire bewegingen.

Na 28 keer aanbrengen, zijn fijne lijntjes en 1e rimpels minder zichtbaar. De poriën zijn aangespannen en de glans is hersteld*.
*Gebruikstest uitgevoerd bij 30 vrouwen. 
bekijk het product

Boost je routine met Reset

Dit serum helpt je huid elke nacht te herstellen van de intense dag. Verrijkt met Immortelle essentiële olie en extracten van Acmella Oleracea en Marjoram, verhoogt het de voordelen van je routine en maakt het je huid zichtbaar jonger en meer uitgerust,

- Voor alle huidtypen en past bij alle routines -

NOS ENGAGEMENTS

En 2004, nous avons lancé un programme de plantation pour cultiver l'Immortelle de Corse.
Nous avons alors invité plusieurs producteurs à s'impliquer dans la première culture biologique de cette incroyable fleur.
Le meilleur exemple de notre engagement pour soutenir les producteurs est ce programme immortelle, dans lequel nous investissons continuellement.

Ce programme permet :

CO-CRÉER POUR LE DÉVELOPPEMENT DURABLE

Faire travailler et collaborer ensemble producteurs et techniciens locaux de L'OCCITANE pour trouver des pratiques de culture toujours plus respectueuses de l'environnement.

AIDER LES PRODUCTEURS

Nos contrats avec nos producteurs d'Immortelle sont non exclusifs, ils ont ainsi garanti une source de revenus à long terme tout en étant complètement libres de diversifier leurs activités agricoles.

CRÉER UNE COMMUNAUTÉ

Rassembler tous nos producteurs en tant que communauté afin qu'ils partagent des idées, des bonnes pratiques et leur savoir.