COLLECTIE IMMORTELLE HARMONIE

De samenkomst van Immortelle, rode algen en Jania Rubens, voor uitzonderlijke verzorgingen.

Uitzonderlijk jeugdigheidsserum

Met een ultrafijne textuur, die meer dan 5.000 microbelletjes in elke fles bevat, onthult dit uitzonderlijke serum op natuurlijke wijze een huid die glad en vol is. Het gezicht onthult geraffineerde contouren en een verbeterde teint voor een perfecte harmonie.

bekijk het product

Een uitzonderlijke giftset

Geniet van een giftset met een complete expert routine voor anti-aging verzorging met biologische essentiële immortelle olie uit Corsica.

Daar waar het land en de zee elkaar ontmoeten...

L'OCCITANE associeert voor de eerste keer de kracht van het land en de zee van Corsica: de Immortelle, de bloem die nooit verwelkt, versmelt met de Jania Rubens, de rode algen, met de capaciteit van de eeuwige regeneratie.

ONZE ENGAGEMENTEN

In 2004 zijn we begonnen met een plantprogramma voor de teelt van immortelle in Corsica.
Vervolgens hebben we verschillende producenten uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste biologische teelt van deze ongelooflijke bloem.
Het beste voorbeeld van onze inzet om producenten te ondersteunen is dit immortelle programma, waarin we voortdurend investeren.

Dit programma houdt in:

CO-CREATIE VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

Het werken en samenwerken van lokale producenten en technici van L'OCCITANE om landbouwpraktijken te vinden die altijd meer respect hebben voor het milieu.

HULP VOOR DE PRODUCENTEN

Onze contracten met onze Immortelle-producenten zijn niet-exclusief, dus ze hebben een langdurige bron van inkomsten gegarandeerd, terwijl ze volledig vrij zijn om hun landbouwactiviteiten te diversifiëren.

CREATIE VAN EEN COMMUNITY

Het samenbrengen van al onze producenten als een gemeenschap om ideeën, best practices en kennis te delen.