Immortelle Divine Oogcontour 3ml

Hemelse Blik Immortelle is een product voor de oogcontour dat helpt alle tekenen van huidveroudering te bestrijden en uw blik mooier maakt.

De...
Meer weten…
Kies uw product
Aantal
€ 12,50
(€ 4.167 / l)
  • Informatie over de levering
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49DE003I13
OMSCHRIJVING
Hemelse Blik Immortelle is een product voor de oogcontour dat helpt alle tekenen van huidveroudering te bestrijden en uw blik mooier maakt.

De hemelse combinatie van de biologische essentiële olie van Immortelle en Mirre, in microcapsules ingekapseld voor een geleidelijke verspreiding, biedt
- een globale regeneratie:
De gecombineerde werking van de stimulatie van de collagenen* en de verbetering van de microcirculatie van de huid* helpt de door de tijd aangerichte schade te beperken en de huid nieuwe energie en vitaliteit te geven.
- een tweede jeugd:
De essentiële mirreolie stimuleert op het niveau van de opperhuid de werking van het eiwit SIRT-1, een levensduur verlengend eiwit*. Deze helpt zo de celvitaliteit te verbeteren en de huid zichtbaar jeugdig te houden.

Een frisse, volle gelcrème met een wallen en kringen bestrijdende werking: de formule is verrijkt met boekweitwas en een essenhoutextract om kringen, wallen en tekenen van vermoeidheid te vervagen. De plantaardige oliën, boordevol omega 3 en omega 6, geven de huid comfort en een optimale voeding.

Hemelse resultaten: vanaf het eerste gebruik is de blik uitgerust en helderder. Na 7 dagen lijken kringen en wallen minder uitgesproken en lijntjes vervagen. Na 4 weken is de blik zichtbaar jong, nu en voor lange tijd.

*reageerbuistests

Reviews van klanten