Tips voor de droge en vochtarme huid

Hydrateer de huid

Hydratatie, de eerste beauty stap

Het geheim van een mooie huid? Hydratatie! Hydratatie beschermt de huid terwijl het een fris uiterlijk geeft voor een langere tijd. De uitgedroogde opperhuid is kwetsbaarder en gevoeliger voor externe factoren zoals wind, zon, hitte of kou. Hierdoor voelt de huid droog en ongemakkelijk aan en versnelt het verouderingsproces ervan. Uw huid hydrateren is een essentieel dagelijks gebaar en de beste verdediging tegen tekenen van verouderingen, ongeacht uw leeftijd of type van huid.

Een gehydrateerde en gebalanceerde huid

Peau déshydratée

Wanneer de huid uitgedroogd is (met andere woorden, het ontbreekt vocht) verschijnt er een gevoel van ongemak. De huid wordt gevoelig en verliest zijn natuurlijke gloed.

Een dagelijkse bijdrage aan voedingsstoffen is essentieel voor de balans van uw huid. Zij produceert zelf geen mineralen en het is daarom belangrijk om te hydrateren om zo aan haar noden te voldoen.

De rol van calcium

Réotier bron

De musthave bondgenoot voor hydratatie

Calcium speelt een essentiële rol in de huidbarrière (de oppervlakte laag van de opperhuid dient om vocht vast te houden). Het zorgt voor het vertragen van het vochtverlies en maakt uw huid meer immuun en soepeler. De Aqua Réotier collectie, de vrucht van verschillende onderzoeken naar de voordelen van calcium, zorgt voor frisheid en hydratatie.

De Aqua Réotier collectie verenigt drie activa, die samen voor een intense hydratatie zorgen: Glycerine vangt watermoleculen op het oppervlak van de huid op, Hyaluronzuur helpt om de hydratatie van de huid te behouden en Calcium versterkt de buitenste lagen van de opperhuid.

Tips om een gehydrateerde huid te behouden

Reotier Collectie

Reinigen!

De eerste stap voor een goede hydratatie is een gereinigde en propere huid hebben.  Als eerste beginnen we met het verwijderen van alle onzuiverheden en make-up die voorkomen dat vocht in uw opperhuid doordringt.

Onze Aqua Réotier Water Gel Cleanser, die bestaat uit miljoenen microbelletjes, brengt u verfrissing en hydratatie.

Een klein geheim alleen voor u: Probeer onze Moisture Prep Essence, die u het aangename gevoel van een frisse huid geeft.

Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel

Kies de juiste hydraterende verzorging

Elke huid is anders en heeft zijn eigen behoeften van hydratatie. En ondanks wat men zou denken, de vettere huid en gemende huid heeft ook hydratatie nodig!

Zelfs al produceren ze natuurlijke oliën, ze kunnen nog steeds niet zonder vocht. Een aangepaste hydraterende verzorging, zonder olie, kan u helpen om uw talgproductie te verminderen en uw huid te balanceren.

Probeer onze Ultra Thirst-Quenching Gel voor een unieke hydraterende ervaring!
 

Droge huid: onze oplossingen

En de droge huid?

Een droge huid is een huid die nood heeft aan veel liefde… en veel verzorging! De droge huid heeft nood aan voedingsstoffen en hydratatie! Kies voor een rijkere crème die u kunt associëren met een olie, zoals de Immortelle Divine Youth Oil.

Onze  Shea Ultra Rich Comforting Cream  geeft u voeding en comfort gedurende heel de dag!

Verzorging met SPF

Beschermen

We kunnen het niet genoeg zeggen: bescherm uw huid tegen de zon! Een te grote blootstelling aan UV kan erge gevolgen hebben voor uw gezondheid en versnelt de veroudering van uw huid.

Neem zorg voor uzelf en breng een crème met SPF aan, zelfs op de dagen dat er geen zon aanwezig is.

Herontdek een gehydrateerde en comfortabele huid

Aqua Réotier Collectie

2 texturen die uw zintuigen doen prikkelen

Voelt uw huid oncomfortabel en trekkerig aan?
Ontdek onze nieuwe gehydrateerde verzorging met de Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel of de Ultra Thirst-Quenching Cream. Twee unieke producten, twee verschillende sensaties voor een intens gehydrateerde huid.

 
Ik ontdek

De Aqua Réotier Collectie

Ontdek de Aqua Réotier Collectie