De beste schoonheidsgeschenken voor je huwelijk

table de mariage

Geen paniek, L'OCCITANE zorgt overal voor

Wij weten hoe ingewikkeld de voorbereiding van een huwelijk kan zijn en hoeveel stress dit kan veroorzaken.
Het is tijd om te ontspannen, wij hebben overal aan gedacht om iedereen die je op je grote dag begeleidt een mooi geschenk mee te geven!
Bruidsmeisjes, getuigen en gasten, we vergeten niemand ...

Demoiselle d'honneur

Het perfecte geschenk voor de bruidsmeisjes

Nadat ze je tijdens deze hele drukke periode hebben bijgestaan, verdient niemand zijn geschenk meer dan je bruidsmeisjes!
Voor schattige, vrouwelijke attenties kun je onze handcrèmes bekijken: amandel, shea butter, lavendel, duo of trio, er is voor iedereen wel iets. 
Al onze handcrèmes
Kit témoin de mariage

De ideale attentie voor je getuigen

Je getuigen spelen een essentiële rol tijdens je huwelijk. Stel een welkomstset voor ze samen om ze te bedanken voor hun aanwezigheid en stel ze op hun gemak voor het week-end. 
Je kunt er een zonnebril, gezichtsmist tegen de warmte, lichaamsverzorgingen als douchegel en shampoo in meeneemformaat en een planning voor het weekend met een handgeschreven berichtje in doen. 
Onze reisformaten
Plan de table

Un plan de table parfumé

Le plan de table est l'une des parties les plus compliquée de la préparation de votre mariage. Mais celui-ci est essentiel pour réussir la réception. 

Aidez vos invités à trouver leur place grâce à nos bougies parfumées à côté desquelles vous pouvez ajouter une note avec leur prénom. Ils trouveront plus facilement leur place, et ils seront alors immédiatement transportés dans un univers provençal qui leur laissera un beau souvenir de cette soirée. 
Nos bougies parfumées
petites attentions

Kleine geschenken voor je gasten

Markeer de dag met een perfecte, onvergetelijke schoonheidsattentie voor je gasten Rustgevende lavendel, verkwikkende verbena ... Kies de L'OCCITANE-producten die hun mooiste herinneringen ophalen om hun je liefde voor de Provence mee te geven. 
De Shea giftset voor gasten bevat een ideale selectie kleine cadeautjes die je op je tafels kunt leggen om je gasten te verwennen.  
Onze geschenken voor gasten
Spa

Bereid je huwelijksreis voor

Het stopt niet op je trouwdag: je moet ook aan je romantische uitstapje denken! 
Laat je inspireren door onze L'OCCITANE spa's en vindt de beste verzorging voor jullie tweeën in onze 90 spa's in 30 landen. 
in Europa, in Afrika, in Amerika of in Azië, beleef een ideale reis, een echt welzijnsuitstapje voor je zintuigen ... 
Ontdek onze spa's

Begin geschenken te selecteren: