Hoe breng je je product op de oogcontour aan?

Ontdek dankzij onze videotutorial de essentiële gebaren en alle stappen om je oogcontourverzorging effectief toe te passen!

Het verzorgen van de oogcontour is een niet te verwaarlozen stap. Ze kunnen aan veel problemen onderhevig zijn: donkere kringen, fijne lijntjes, zakken of zelfs uitdroging... In feite is dit een van de eerste gebieden van het gezicht die tekenen van ouderdom vertonen! Het dagelijks aanbrengen van je oogcontourverzorging met een paar kleine, gerichte gebaren kan het verschijnen van je oogcontouren echt helpen en het verschijnen van tekenen van veroudering vertragen. Deze kleine "gladmakende" massage bestaat uit het masseren van de drukpunten rond het oog om de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren, terwijl het product goed doordringt. Begin altijd van de binnenhoek naar de buitenhoek van het oog. Het ideaal is om dit schoonheidsgebaar 's morgens & 's avonds uit te voeren, en op lange termijn! 

Volg deze paar stappen voor een stralend uiterlijk: 

- Breng twee pompen van je behandeling aan op je vingertoppen.
- Verwarm het product tussen de vingers
- Breng het product aan op je ogen, van binnen naar buiten
- Doe hetzelfde boven je ogen
- Klop zachtjes rond je ogen
- Je uitstraling is subliem ✨

Meer advies nodig?

beauty tips gezichtsverzorging

Ontdek al onze Gezichtsverzorgingstips

Het juist gebruiken van je gezichtsverzorging, het behandelen een specifiek probleem, vind je op maat gemaakte routine... ontdek al onze adviezen om voor je gezicht te zorgen!
Ontdekken