Hoe kom je van cellulitis af?

Een stevig en geraffineerd silhouet van natuurlijke ingrediënten De amandelen hebben verstevigende en verzachtende eigenschappen. Naast hun heerlijke smaak bevatten deze Provençaalse vruchten zeer effectief werkende bestanddelen om de huid te verfijnen en te verstevigen. L’Occitane heeft 2 patenten om de eiwitten van de amandel- en rozenknoppen te gebruiken.

DE 5 REGELS voor een stevig en verfijnd silhouet

  1. Masseer je lichaam in, concentreer op je buik, je dijen en je billen. Een goede massage zorgt voor een grotere effectiviteit van versteviging. De combinatie van een verstevigend product en een massage zorgt voor een beter resultaat.
  2. Gebruik een scrub om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen.
  3. Eet vet verbrandend voedsel: courgette, appel, citroen, broccoli, groene thee, peper, ananas,…
  4. Gebruik een afslankende gel om cellulitis te verminderen.
  5. Gebruik een crème met zachte en lichte textuur voor een gladdere huid.

Cellulite te verminderen

Onze tips

Maak je lichaam wakker met de Almond Shower Srub. Breng deze masserend aan. De amandel zal oneffenheden en dode cellen verwijderen: je huid is zacht en glad en het is klaar om te genieten van de verstevigende voordelen.

Voorkom cellulitis! Gebruik de Almond Beautiful Shape op gebieden van cellulitis door zachtjes in te masseren. Verstevigend resultaat na 28 dagen gebruik.

Verzorg je huid met onze Almond Refining Concentrate met een romige textuur. Dit concentrate zal zorgen voor een aangenaam verlichtend gevoel. Je huid ziet er gladder en strakker uit. 

Ontdek de Almond collectie