Mains - l'Occitane

HET GEHEIM VOOR MOOIE HANDEN

Onze handen zeggen veel over ons, en we gebruiken ze voortdurend om te communiceren. Het is daarom niet verwonderlijk dat je handen als eerste opvallen. Onze zijn kwetsbaar en worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Wil je mooie handen het hele jaar door? Volg dan onze beauty guide!

Cleanse hands - l'Occitane

TIP 1: REINIG

Reinigen is de eerste essentiële stap in het verzorgen van je handen. Zorg er wel voor dat je je handen goed afdroogt. Vermijd hydroalcoholische producten, want deze drogen je handen uit. Kies zeep met zachte formules zoals de Verbena Liquid Soap, die verrijkt is met Shea Butter en Aloë Vera.
Ontdek
Exfoliate hands - l'Occitane

TIP 2: PEELING

Je lichaam en gezicht houden van een goede peeling, maar je handen hebben dit ook nodig. Gebruik één of twee keer per dag een handpeeling om de dode cellen te laten verdwijnen en te genieten van zachte handen. De Shea One Minute Hand Scrub is verrijkt met Shea Butter, zoete amandel, vitamine E en essentiële vetzuren, die je handen voeden en verzachten.
Ontdek
Moisturize - l'Occitane

TIP 3: HYDRATEER

Wat is het geheim voor mooie handen? Hydratatie, hydratatie, hydratatie. Neem je handcrème altijd mee zodat je die op ieder moment van de dag kunt gebruiken en je handen kan beschermen. Een handcrème bevat vetstoffen en hydraterende extracten zoals Shea Butter, antioxidanten en vitamine E. De mix van de 3 extracten zorgt voor een groot succes waardoor de Shea Butter Hand Cream al meer dan 20 jaar de bestseller van L’OCCITANE is.
Ontdek
Hand care routine - l'Occitane

TIP 4: VERZORG JE NAGELS

Verzorging van de nagels en nagelriemen is een ander geheim voor mooie handen! De nagelriemen spelen een beschermende rol, dus is het belangrijk om ze te verzorgen. De Shea Nail & Cuticle Nourishing Oil voedt en verzacht je nagelriemen en zorgt voor sterke en glanzende nagels. Het is belangrijk om je nagels te voeden. Probeer voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan biotine (peulvruchten, sojabonen en amandelen) om je nagels gezond te houden. 
Ontdek

SHEA BUTTER: EEN ECHT L'OCCITANE VERHAAL

L’Occitane voert al 20 jaar onderzoek uit rondom de Shea Butter Hand Cream. Het succes van deze bestseller is begonnen in 1980. Olivier Baussan en Yves Millou hebben hun kennis en passie samengebracht. Dankzij de samenwerking met de vrouwen uit Burkina Faso is de Shea Butter Hand Cream ontstaan. Deze vrouwen zijn verantwoordelijk voor zowel de productie als de kwaliteit van Shea Butter. In 2015 heeft L’Occitane 750 ton Shea Butter aangekocht. Per drie seconden wordt één Shea Butter Hand Cream verkocht over de hele wereld. Lees meer over het succes!

VOOR JE HANDVERZORGING

HANDMASSAGE

Na je handpeeling is de huid klaar om te genieten van alle voordelen van de Shea Butter Hand Cream. Masseer je handen met de crème en geef jezelf vijf minuten de tijd om te ontspannen. 1) Masseer de handen met draaiende bewegingen. 2) Masseer ieder vinger apart van de hand tot de pols met draaiende bewegingen. 3) Wrijf je duim langs de ruimten tussen de gewrichten. 4) Masseer de pols met draaiende bewegingen 3x 5) Masseer de handpalmen met draaiende bewegingen 3x

SHEA BUTTER: EEN ECHT L'OCCITANE VERHAAL

L’Occitane voert al 20 jaar onderzoek uit rondom de Shea Butter Hand Cream. Het succes van deze bestseller is begonnen in 1980. Olivier Baussan en Yves Millou hebben hun kennis en passie samengebracht. Dankzij de samenwerking met de vrouwen uit Burkina Faso is de Shea Butter Hand Cream ontstaan. Deze vrouwen zijn verantwoordelijk voor zowel de productie als de kwaliteit van Shea Butter. In 2015 heeft L’Occitane 750 ton Shea Butter aangekocht. Per drie seconden wordt één Shea Butter Hand Cream verkocht over de hele wereld. Lees meer over het succes…

SHEA BUTTER: HYDRATATIE

Shea butter wordt al meer dan 1000 jaar gebruikt in Afrika. Volgens de legende had Koningin Nefertiti haar schoonheid te danken aan dit ingrediënt. De Shea boom groeit in de wilde natuur in de Savannes van West-Afrika en Centraal-Afrika. De vruchten van deze boom hebben de grootte van een avocado, bevatten moer en een zeer vette kern. Deze kern wordt gebruikt om Shea butter te produceren. Shea butter bevat vitamine A, E en F, karitene en essentiële vetzuren, waardoor het hydraterende, beschermende en verzachtende eigenschappen heeft. Het is het ultieme ingrediënt voor perfect gehydrateerde handen!