HANDEN

Ontdek de onmisbare L'Occitane handcrèmes in hun bekende tubes. De iconische handcrème met 20% Shea Butter is ideaal om droge en beschadigde handen te voeden en te herstellen. Ze is beschikbaar in verschillende formaten en geuren, om u altijd te vergezellen.

Onze nieuwe Beschermende en Zuiverende Handcrème

Verrijkt met Sheaboter en essentiële olieën, gekend voor de zuiverende eigenschappen, is deze hydraterende crème perfect om de huid van je handen te beschermen.
Wist je dat? Van onze handcrèmes wordt er elke 2 seconden een verkocht in de wereld!*

  • Beschikbaar in de boetiek

9,00 €

Kopen

Handreinigers

Handhygiëne is een evidentie geworden.

Ontdek onze handgels om overal mee naartoe te nemen en onze handzepen voor thuis

ONTDEKKEN

Handcrèmes

Het kalmeert en regenereert, Shea is een wonderingrediënt.

Ontdek onze Shea handcrèmes in alle vormen en alle geuren

Wist je dat? Van onze handcrèmes wordt er elke 2 seconden een verkocht in de wereld!*
ONTDEKKEN

Onze favorieten voor de handen

Pssst wil je nog meer beauty secrets?

L'OCCITANE deelt met jou al haar beauty secrets en dagelijkse routines om beter te zorgen voor je handen, want ze verdienen de beste zorg!

Onze verzorgingsproducten voor de handen:

net als het gezicht is de huid van de handen bijzonder kwetsbaar, het is dus essentieel dat je deze zone van je lichaam hydrateert tijdens je schoonheidsritueel. Als je dagelijks je crème aanbrengt, zal je huid snel weer in goede gezondheid zijn en worden je handen weer mooi! Om dode huidcellen te verwijderen, kun je ook onze scrub voor de handen met shea butter gebruiken, die je opperhuid herstelt.
Maar weet je wat je moet doen om je handen doeltreffend te hydrateren? Begin met het aanbrengen van een klein beetje hydraterende crème op je handen, en masseer je handpalm met rondgaande bewegingen om de crème in de huid te laten dringen. Vergeet ook je polsen en je ellebogen niet. Geef elke vinger extra aandacht en natuurlijk je nagelriemen, die goed gehydrateerd moeten worden.
Je handen hydrateren is een goede manier om verzorging en ontspanning te combineren. Om van dit schoonheidsritueel een gewoonte te maken, raden wij je aan om je verzorgingsproduct voor de handen elke keer aan te brengen als je je huid reinigt.

 

Verzorgingsproducten voor de nagels:

Als je voor je huid zorgt, moet je ook aandacht schenken aan je nagels. Om ervoor te zorgen dat je handen vrouwelijk blijven, verzorg je je nagels en je nagelriemen met de natuurlijke verzorgingsproducten van L'OCCITANE die ze hun kracht en vitaliteit teruggeeft.
Ontdek onze voedende olie op basis van shea butter die je nagels weer glad, sterk en stralend maakt. Als je dit magische verzorgingsproduct een paar weken lang elke dag gebruikt, worden je handen vrouwelijker dan ooit, met stevige nagels en zachte nagelriemen.


Rond je schoonheidsritueel af met onze lichaamsverzorgingsproducten.