HANDEN

Ontdek de onmisbare L'Occitane handcrèmes in hun bekende tubes. De iconische handcrème met 20% Shea Butter is ideaal om droge en beschadigde handen te voeden en te herstellen. Ze is beschikbaar in verschillende formaten en geuren, om u altijd te vergezellen.

Onze favoriete handverzorgingen voor de winter

Je bent in goede handen!

Hoe moet je je handen goed wassen?

Cade Multi-Benefit Handcrème

Speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van mannenhanden te voldoen. De lichte textuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd, de handen voelen ultrazacht en blijvend gevoed.
 

Waarom hebben mannen specifieke producten nodig?

17,00 €

Kopen

Al onze zepen

Zwicht voor onze zepen!

Zeepdoosje

Vond je hem leuk? Hij is er weer!
Gemaakt van roestvrij staal, jij kunt er je vaste zepen van 50gr, 100gr of onze vaste shampoos in meenemen.

De bodem is uitneembaar binnenin, zo blijvenn je zependroog.

€4

Vaste zeep

L'OCCITANE huidverzorgende zepen worden gemaakt van plantaardige oliën volgens het traditionele ketelrecept van de meesterzeepmakers uit de Provence.

Bovendien zijn de vaste zepen van Bonne Mère bacteriostatische aard, wat betekent dat hun vaste textuur weinig of geen bacteriën toelaat zich te vormen.

L'OCCITANE traditie sinds 1980
IK WIL HET

Alles over onze zepen

Vaste zeep wordt al sinds mensenheugenis gebruikt en heeft vele voordelen, niet alleen voor de verschillende huidtypes, maar ook uit een oogpunt van gebruiksgemak.

Oh ja, vaste zeep is ideaal om afval te beperken.

ZONDER VERPAKKING
IK WIL HET

Ontdek ons nieuwe Immortelle product!

Serum-in-Crème Jeugdigheidsverzorging voor de Handen

Handen weerspiegelen vrouwelijkheid en gezondheid en vereisen evenveel verzorging als de huid van het gezicht. Ontdek het nieuwe product verrijkt met Shea boter en essentiële olie van Immortelle!

Pssst wil je nog meer beauty secrets?

L'OCCITANE deelt met jou al haar beauty secrets en dagelijkse routines om beter te zorgen voor je handen, want ze verdienen de beste zorg!

Onze verzorgingsproducten voor de handen:

net als het gezicht is de huid van de handen bijzonder kwetsbaar, het is dus essentieel dat je deze zone van je lichaam hydrateert tijdens je schoonheidsritueel. Als je dagelijks je crème aanbrengt, zal je huid snel weer in goede gezondheid zijn en worden je handen weer mooi! Om dode huidcellen te verwijderen, kun je ook onze scrub voor de handen met shea butter gebruiken, die je opperhuid herstelt.
Maar weet je wat je moet doen om je handen doeltreffend te hydrateren? Begin met het aanbrengen van een klein beetje hydraterende crème op je handen, en masseer je handpalm met rondgaande bewegingen om de crème in de huid te laten dringen. Vergeet ook je polsen en je ellebogen niet. Geef elke vinger extra aandacht en natuurlijk je nagelriemen, die goed gehydrateerd moeten worden.
Je handen hydrateren is een goede manier om verzorging en ontspanning te combineren. Om van dit schoonheidsritueel een gewoonte te maken, raden wij je aan om je verzorgingsproduct voor de handen elke keer aan te brengen als je je huid reinigt.

 

Verzorgingsproducten voor de nagels:

Als je voor je huid zorgt, moet je ook aandacht schenken aan je nagels. Om ervoor te zorgen dat je handen vrouwelijk blijven, verzorg je je nagels en je nagelriemen met de natuurlijke verzorgingsproducten van L'OCCITANE die ze hun kracht en vitaliteit teruggeeft.
Ontdek onze voedende olie op basis van shea butter die je nagels weer glad, sterk en stralend maakt. Als je dit magische verzorgingsproduct een paar weken lang elke dag gebruikt, worden je handen vrouwelijker dan ooit, met stevige nagels en zachte nagelriemen.


Rond je schoonheidsritueel af met onze lichaamsverzorgingsproducten.