HANDEN

Ontdek de onmisbare L'Occitane handcrèmes in hun bekende tubes. De iconische handcrème met 20% Shea Butter is ideaal om droge en beschadigde handen te voeden en te herstellen. Ze is beschikbaar in verschillende formaten en geuren, om u altijd te vergezellen.

Ontdek onze nieuwigheden om zorg te dragen voor je handen!

Draag zorg voor je handen deze winter!

Je duo handverzorging voor maar €15,-

Bij aankoop vanaf €45 kan je genieten van dit duo handverzorging voor maar €15,-! De geur Verbena is de kern van deze zeep en hydraterende lotion.
Extraatje: de flessen zijn hervulbaar!
Dit is de perfecte eerste stap naar een zero-waste badkamer!

CODE: DUOVERVEINE
Het geschenk zal automatisch toegevoegd worden bij het ingeven van de code in je winkelmandje.
Ik wil het

Onze nieuwe Beschermende en Zuiverende Handcrème

Verrijkt met Sheaboter en essentiële olieën, gekend voor de zuiverende eigenschappen, is deze hydraterende crème perfect om de huid van je handen te beschermen.

  • Beschikbaar in de boetiek
  • Nieuw

9,00 €

Kopen

Neem je favoriete zeep voor handen & lichaam overal mee naartoe!

L'OCCITANE draagt zorg voor je handen

Hoe was je je handen grondig?

Pssst wil je nog meer beauty secrets?

L'OCCITANE deelt met jou al haar beauty secrets en dagelijkse routines om beter te zorgen voor je handen, want ze verdienen de beste zorg!

Onze verzorgingsproducten voor de handen:

net als het gezicht is de huid van de handen bijzonder kwetsbaar, het is dus essentieel dat je deze zone van je lichaam hydrateert tijdens je schoonheidsritueel. Als je dagelijks je crème aanbrengt, zal je huid snel weer in goede gezondheid zijn en worden je handen weer mooi! Om dode huidcellen te verwijderen, kun je ook onze scrub voor de handen met shea butter gebruiken, die je opperhuid herstelt.
Maar weet je wat je moet doen om je handen doeltreffend te hydrateren? Begin met het aanbrengen van een klein beetje hydraterende crème op je handen, en masseer je handpalm met rondgaande bewegingen om de crème in de huid te laten dringen. Vergeet ook je polsen en je ellebogen niet. Geef elke vinger extra aandacht en natuurlijk je nagelriemen, die goed gehydrateerd moeten worden.
Je handen hydrateren is een goede manier om verzorging en ontspanning te combineren. Om van dit schoonheidsritueel een gewoonte te maken, raden wij je aan om je verzorgingsproduct voor de handen elke keer aan te brengen als je je huid reinigt.

 

Verzorgingsproducten voor de nagels:

Als je voor je huid zorgt, moet je ook aandacht schenken aan je nagels. Om ervoor te zorgen dat je handen vrouwelijk blijven, verzorg je je nagels en je nagelriemen met de natuurlijke verzorgingsproducten van L'OCCITANE die ze hun kracht en vitaliteit teruggeeft.
Ontdek onze voedende olie op basis van shea butter die je nagels weer glad, sterk en stralend maakt. Als je dit magische verzorgingsproduct een paar weken lang elke dag gebruikt, worden je handen vrouwelijker dan ooit, met stevige nagels en zachte nagelriemen.


Rond je schoonheidsritueel af met onze lichaamsverzorgingsproducten.