HAAR

In onze haarverzorgingen is de kracht van essentiële oliën verwerkt. Ontdek onze shampoos, conditioners en verzorgingen voor de haren om ze te doen stralen.

Je favoriete haarverzorgingen

Ontdek onze Kracht & Volume collectie!

Met 5 essentiële oliën

Een haarverzorgingsroutine die fijn haar versterkt en voller maakt! De formule van het gamma "Kracht & Volume" werkt rechtstreeks in op de haarvezel, waardoor deze volumineuzer wordt.

Ontdekken

Aromachology Kracht en Volume: dichter, sterker en volumineuzer haar

Kies voor eco-refills!

Is je shampoofles leeg?

Verminder je afval! Vul je fles met onze eco-refills! En bovendien profiteer je van een prijsvoordeel!
 

Recycling, ons engagement
  • Zonder sulfaten
  • Zonder siliconen

24,00 €

Kopen

TERRE de LUMIÈRE

Op het moment van het Gouden Uur is het licht subliem. Op dit moment is het een hemel van prachtige pracht en praal die de Provence doordrenkt. Een magisch intermezzo.

Een parfum vol frisheid en contrasterende, verslavende noten op de huid, als een heerlijk geurende wolk van weelderigheid.

ONTDEKKEN

NÉROLI & ORCHIDÉE

De Neroli & Orchidee geur opent met frisse noten van sinaasappel en mandarijn die de neus intrigeren. Ze maken geleidelijk plaats voor betoverende Neroli en de zoetheid van oranjebloesem.

Geur, om de beurt onschuldig, romantisch en dierbaar.

ONTDEKKEN

Haarverzorgingsproducten te ontdekken in klein formaat

Psst; we geven al onze geheimen prijs!

Ontdek onze expert beauty tips!

Hoe krijg je mooi haar vol leven? Welk routine moet je kiezen voor jouw haar? Welk product kies je wanneer je haar droog is? Al onze antwoorden kan je hier terugvinden.

BEAUTY TIPS
Shampoos, conditioners en behandelingen voor alle schoonheidsproblemen: 

Voor elk haartype is er een haarverzorgingsroutine aangepast aan jouw behoeften. 
Herstel, voed, voeg glans toe, kalmeer de hoofdhuid, of vecht tegen haaruitval, aarzel niet om een kijkje te nemen naar onze selectie van L'OCCITANE haarproducten. 
Verrijkt met essentiële oliën, bevatten ze een maximum aan natuurlijke ingrediënten om aan al je behoeften te voldoen: herstel, kracht, dichtheid, versheid, zachtheid...  Onze haarverzorgingsproducten helpen je bij het ontwarren van lengtes, het zuiveren van je hoofdhuid, het herstellen van droog haar, het versterken van de haarvezel en het versterken van het haar door het gemakkelijk te stylen.
Voor zeer droog haar dat voeding nodig heeft, zoals gekleurd haar, zal ons voedende assortiment het meest interessant zijn. 
In het geval van droog en beschadigd haar zullen de herstellende shampoos en behandelingen perfect zijn. 
Voor frequent gebruik kies je voor onze zachte shampoo, voor meer vitaliteit en volume is de frisse, zuiverende shampoo je bondgenoot ... 


Gerichte zorg voor iedereen:

L'OCCITANE biedt een hele selectie van haarmaskers en een goede, gerichte verzorging om glans en vitaliteit aan je haar te geven, waardoor het delicaat geparfumeerd wordt. 
Voor vet haar, kies voor een hoofdhuid herstellende essentie. Voor droog, dof en broos haar brengt de intens herstellende infuusolie glans! 

Vind ook al onze beauty tips voor het haar en lichaam.