GEZICHT

De natuur is de grootste inspiratiebron voor L'OCCITANE. Iedere collectie beantwoordt aan een specifieke nood: anti-age verzorgingen met Immortelle, perfectionerende verzorgingen met Pivoine, voedende verzorgingen met Shea Butter… Ga voor een stralende huid met onze verzorgingen!

Het concentraat van de onsterfelijke bloem Immortelle!

Deze uitzonderlijke bloem, die nooit verwelkt, is een concentraat van actieve bestanddelen die de huid beschermt en de tekenen van veroudering tegengaat. 
Omdat we allemaal het beste verdienen!

  • Exclusief web

€ 87,00

Kopen

Ontdek ook onze Gezichtsverzorging giftsets
voor nog meer expertise!

Bewezen effectiviteit en zichtbaar na 1 nacht!
Collectie Immortelle Reset Nacht

Onze bestseller
Reset Nacht Olie-in-Serum

Geef je huid een mooie glans met dit nachtserum.
Je huid lijkt jonger, zichtbaar uitgerust en rimpels zijn minder zichtbaar.
Een zichtbaar getransformeerde huid in 1 nacht**.
100% van de vrouwen merken het verschil**!

IK ONTDEK

NIEUW
Reset Serum Look

Transformeer en boost je blik met dit oogserum tegen vermoeidheid.
De contour van de ogen is uitgerust en rimpels, kringen en wallen zijn minder zichtbaar.
Transformeer je blik in 1 nacht met ons nieuwe Serum Look.
94% van de vrouwen merken het verschil. *

IK ONTDEK

We bieden al het nodige
voor een dagelijks gezichtsroutine!

Onze make-up removers

De make up verwijderen is een belangrijke stap, die ervoor zorgt dat je de onzuiverheden verwijdert en je huid zacht houdt.
Ontdek onze make-up removers met authentieke ingrediënten voor een make-up verwijdering die effectief, natuurlijk en milieuvriendelijk is.

IK ONTDEK

Onze gezichtscrèmes

De gezichtscrème, een basisverzorging die een essentiële plaats inneemt in het hart van onze schoonheidsroutine en die met de grootste zorg moet worden gekozen.
Ontdek al onze collecties die elk een andere problematiek aanpakken.

IK ONTDEK

Onze gezichtsserums

Verhoog de voordelen van je huidverzorging dankzij lichte formules, sterk geconcentreerd in actieve bestanddelen.
Ontdek onze serums en oliën met een complete werking voor een beter gevoede en nog meer stralende huid.

IK ONTDEK

Voor elk budget, bekijk onze giftsets
om onze producten te ontdekken!

Tips nodig om je gezicht te verzorgen?

gezichtsverzorging

Vind hier alle beauty tips voor het gezicht

Ken je huidtype, creëer je persoonlijke gezichtsroutine, verwijder donkere kringen, verminder rimpels... Veel onderwerpen draaien om gezichtsverzorging. Bij L'OCCITANE zijn we geïnteresseerd in al deze zaken en we geven je veel advies over hoe je met je zorgen om kunt gaan! Kom en ontdek ons advies over hoe je je gezicht kan verzorgen.
ONTDEKKEN

De beste gezichtsverzorging: 
Op het gebied van gezichtsverzorging bieden wij een ruime keuze aan producten om je huid te reinigen, te stimuleren en te beschermen: aangepaste vochtinbrengende dagcrèmes, gelaatsserums, maskers, exfolianten, oogcontouren.


De eerste stap: je huid reinigen. 
Om dit te doen, helpt een goede make-up remover in olie, melk of micellair water, in combinatie met een zachte reiniger in gel, crème of schuim, de gezichtshuid te ontdoen van alle onzuiverheden die zich dagelijks opstapelen. Bekijk ook eens per week onze maskers en scrubmiddelen om dode huidcellen te helpen verwijderen, celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en glad te strijken.

Stap 2 is het gezichtsserum.
Een goed gelaatsserum is een product dat geconcentreerd is in actieve bestanddelen die gericht zijn op specifieke huidproblemen. Een stralingsbooster voor verschillende huidbehoeften, probeer onze Immortelle RESET serum-in-olie, waarvan de effectiviteit is bewezen en die de resultaten van verschillende crèmes vertienvoudigt.

Een gezichtsverzorgingsroutine zou niet compleet zijn zonder een uitstekende gezichtscrème. 
Gevoelige huid, gedehydrateerde huid, rijpere huid, gecombineerde huid ... elk van onze gezichtshydratatiemiddelen is gecreëerd om te zorgen voor een beautycomplex en verschillende huidtypes. Geef je huid het geschenk van de deskundige verzorging van L'OCCITANE: Aqua Réotier voor een perfecte hydratatie, Immortelle Divine of Harmonie Divine voor een anti-aging actie en het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, Reine Blanche voor een ultra stralende huid, Shea voor een kalmerend effect en ideaal voor het voeden van de huid ... 
Deze schoonheidsstap, geassocieerd met een oogcontour, voor mannen en vrouwen, vervolledigt effectief de routine voor langdurige acties. 


Ontdek naast de gezichtsverzorging en voor nog meer hydratatie en comfort onze hydraterende lichaamsverzorgingsproducten!