GEZICHT

De natuur is de grootste inspiratiebron voor L'OCCITANE. Iedere collectie beantwoordt aan een specifieke nood: anti-age verzorgingen met Immortelle, perfectionerende verzorgingen met Pivoine, voedende verzorgingen met Shea Butter… Ga voor een stralende huid met onze verzorgingen!

Luchtig Crème-Masker voor het Gezicht

Deze crème-masker met zijn luchtige textuur is en universeel verzorgingsproduct dat de droge en gevoelige huid onmiddellijk kalmeert en een echte bondgenoot zal worden tegen een trekkerig gevoel. Het maakt de huid zacht, comfortabel en gevoed gedurende 24 uur.*

Hoe hydrateer je je huid?

Onze favoriete gezichtsverzorgingen

 

Ontdek de expertise producten van L'OCCITANE.

Onze make-up removers

Make-up verwijdering zorgt voor het weghalen van onzuiverheden en sporen van make-up in alle zachtheid.
Ontdek onze producten voor het verwijderen van make-up met authentieke ingrediënten, voor een effectieve, natuurlijke en milieuvriendelijke make-upverwijdering.

IK ONTDEK

Onze gezichtcrèmes

De gezichtscrème neemt een essentiële plaats in in het hart van onze schoonheidsroutine, het is raadzaam om deze met de grootste zorg te kiezen.
Ontdek het hele assortiment van onze producten om alle huidproblemen op te lossen.

IK ONTDEK

Onze gezichtsserums

Boost de voordelen van je huidverzorging dankzij lichte formules, sterk geconcentreerd in actieve bestanddelen.
Ontdek onze serums en oliën met een complete werking voor een beter gevoede en nog meer stralende huid.

IK ONTDEK

Een nieuwe formule om de geheimen van de natuur te onthullen

Onze bestseller geherformuleerd!

Een nieuw gepatenteerd* extract van Immortelle geïnspireerd door Plant Sap & een formule die 10 keer meer geconcentreerd is in essentiële olie van Immortelle.

Meer weten
9 /10 (52)

59,00 €

Kopen

Meer advies nodig?

beauty tips gezichtsverzorging

Vind al onze gezichtsverzorgingstips

Gebruik je gezichtsverzorging, behandel een specifiek probleem, vind jouw op maat gemaakte routine... ontdek al onze adviezen om voor je gezicht te zorgen!
Ontdekken

De beste gezichtsverzorging:
Wat de gezichtsverzorging betreft, bieden wij je een ruime keuze aan producten om je huid te reinigen, op te frissen en te beschermen: aangepaste vochtinbrengende dagcrèmes, gezichtsserums, maskers, scrubs, oogverzorging.


De eerste stap is het reinigen van je huid.
Een goede make-up remover in olie, melk of micellair water, gecombineerd met een zachte reiniger in gel, crème of schuim, helpt om de gezichtshuid te ontdoen van alle onzuiverheden die zich dagelijks ophopen. Kijk ook eens naar onze maskers en scrubs, één keer per week om dode huidcellen te helpen verwijderen, de celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en gladder te maken.


Stap 2 is het gezichtsserum.
Een goed gezichtsserum is een product dat geconcentreerd is op actieve bestanddelen die specifieke huidproblemen aanpakken. Een stralende booster voor de verschillende behoeften van de huid, kies voor ons Immortelle RESET serum-in-olie waarvan de doeltreffendheid bewezen is  dat de resultaten van de verschillende crèmes vertienvoudigt.


Een gezichtsroutine zou niet compleet zijn zonder een uitstekende gezichtscrème.
Gevoelige huid, vochtarme huid, rijpere huid, gemengde huid ... elk van onze vochtinbrengende crèmes voor het gezicht is ontwikkeld om een schoonheidszorg en verschillende huidtypes te behandelen. Geef je huid het cadeau van de deskundige huidverzorging van L'OCCITANE: Aqua Réotier voor een perfecte hydratatie, Immortelle Divine of Harmonie Divine voor een anti-aging werking en het gladstrijken van rimpels en fijne lijntjes, Reine Blanche voor een ultra stralende huid, Karité voor een verzachtende werking en ideaal om de huid te voeden ... 
In combinatie met een oogverzorging rondt deze schoonheidsstap, voor mannen en vrouwen, de routine doeltreffend voor een langdurige werking. 
Ontdek naast de gezichtsverzorging  nog meer hydratatie en comfort, onze hydraterende lichaamsverzorging!

Ontdek ook onze adventsschoonheidskalender en zijn selectie gelaatsbehandelingen. Een geweldige manier om onze heerlijke delicaat geurende verrassingen elke ochtend te ontdekken!