GEZICHT

De natuur is de grootste inspiratiebron voor L'OCCITANE. Iedere collectie beantwoordt aan een specifieke nood: anti-age verzorgingen met Immortelle, perfectionerende verzorgingen met Pivoine, voedende verzorgingen met Shea Butter… Ga voor een stralende huid met onze verzorgingen!

Herlancering collectie Immortelle Divine

Formules 30% meer geconcentreerd in Biologische Immortellebloem. Een nieuw 100% natuurlijk alternatief voor retinol.

Immortelle Divine Collectie, een uitzonderlijke huidverzorging om alle zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan, je huid te hydrateren en te beschermen.

ik ontdek

Ontdek onze 2 nieuwe Immortelle producten

Nieuw Nachtmasker
Immortelle Precious

Met een nieuw complex van essentiële olie van Immortelle uit Corsica en Hyaluronzuur biedt dit masker anti-oxidant voordelen, bestrijdt overmatige blootstelling aan blauw licht en herstelt op natuurlijke wijze het bounce effect van de huid.

ik ontdek

Nieuw formaat 75ml
Immortelle Reset

De bestseller in een nieuw formaat
exclusief en economisch voor een langdurig plezier!
Dit serum herstelt de glans en luminositeit
voor een zichtbaar jongere en meer uitgeruste huid.

ik ontdek

Giftsets voor complete expert routines

En voor een kleiner budget: onze ontdekkingstasjes!

Ontdek de expertise producten van L'OCCITANE.

Onze make-up removers

Make-up verwijdering zorgt voor het weghalen van onzuiverheden en sporen van make-up in alle zachtheid.
Ontdek onze producten voor het verwijderen van make-up met authentieke ingrediënten, voor een effectieve, natuurlijke en milieuvriendelijke make-upverwijdering.

IK ONTDEK

Onze gezichtcrèmes

De gezichtscrème neemt een essentiële plaats in in het hart van onze schoonheidsroutine, het is raadzaam om deze met de grootste zorg te kiezen.
Ontdek het hele assortiment van onze producten om alle huidproblemen op te lossen.

IK ONTDEK

Onze gezichtsserums

Boost de voordelen van je huidverzorging dankzij lichte formules, sterk geconcentreerd in actieve bestanddelen.
Ontdek onze serums en oliën met een complete werking voor een beter gevoede en nog meer stralende huid.

IK ONTDEK

Tips nodig om je gezicht te verzorgen?

gezichtsverzorging

Vind hier alle beauty tips voor het gezicht

Ken je huidtype, creëer je persoonlijke gezichtsroutine, verwijder donkere kringen, verminder rimpels... Veel onderwerpen draaien om gezichtsverzorging. Bij L'OCCITANE zijn we geïnteresseerd in al deze zaken en we geven je veel advies over hoe je met je zorgen om kunt gaan! Kom en ontdek ons advies over hoe je je gezicht kan verzorgen.
ONTDEKKEN

De beste gezichtsverzorging: 
Op het gebied van gezichtsverzorging bieden wij een ruime keuze aan producten om je huid te reinigen, te stimuleren en te beschermen: aangepaste vochtinbrengende dagcrèmes, gelaatsserums, maskers, exfolianten, oogcontouren.


De eerste stap: je huid reinigen. 
Om dit te doen, helpt een goede make-up remover in olie, melk of micellair water, in combinatie met een zachte reiniger in gel, crème of schuim, de gezichtshuid te ontdoen van alle onzuiverheden die zich dagelijks opstapelen. Bekijk ook eens per week onze maskers en scrubmiddelen om dode huidcellen te helpen verwijderen, celvernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en glad te strijken.

Stap 2 is het gezichtsserum.
Een goed gelaatsserum is een product dat geconcentreerd is in actieve bestanddelen die gericht zijn op specifieke huidproblemen. Een stralingsbooster voor verschillende huidbehoeften, probeer onze Immortelle RESET serum-in-olie, waarvan de effectiviteit is bewezen en die de resultaten van verschillende crèmes vertienvoudigt.

Een gezichtsverzorgingsroutine zou niet compleet zijn zonder een uitstekende gezichtscrème. 
Gevoelige huid, gedehydrateerde huid, rijpere huid, gecombineerde huid ... elk van onze gezichtshydratatiemiddelen is gecreëerd om te zorgen voor een beautycomplex en verschillende huidtypes. Geef je huid het geschenk van de deskundige verzorging van L'OCCITANE: Aqua Réotier voor een perfecte hydratatie, Immortelle Divine of Harmonie Divine voor een anti-aging actie en het gladstrijken van fijne lijntjes en rimpels, Reine Blanche voor een ultra stralende huid, Shea voor een kalmerend effect en ideaal voor het voeden van de huid ... 
Deze schoonheidsstap, geassocieerd met een oogcontour, voor mannen en vrouwen, vervolledigt effectief de routine voor langdurige acties. 


Ontdek naast de gezichtsverzorging en voor nog meer hydratatie en comfort onze hydraterende lichaamsverzorgingsproducten!