From HOME With Love*

UITZONDERLIJKE SITUATIE COVID-19

Samen, meer dan ooit verenigd in deze moeilijke situatie.


Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je zo goed mogelijk te helpen, hebben we wat informatie met je te delen ↓

ONZE ONLINE SHOP BLIJFT OPEN & OPERATIONEEL!

De leveringen van jouw bestellingen gaan door, met het grootste respect voor de social distancing regels:


Alle maatregelen zijn aanwezig: handschoenen, maskers, doekjes, veiligheidsafstanden. Onze transporteurs zorgen voor de veiligheid van iedereen.

Onze diensten voor ordervoorbereiding zorgen er ook voor dat alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen worden genomen.

Om de levering aan huis te vergemakkelijken, verzoeken wij je de volledigheid en de kwaliteit van de gegevens die bij de validatie van het mandje zijn aangegeven (adres, telefoonnummer ...) te waarborgen.

ONZE BOETIEKS ZIJN OPEN ZONDER AFSPRAAK

Laten we samen de gezondheid van onze klanten en medewerkers beschermen.

Het is niet nodig een afspraak te maken voor je naar de boetiek komt.

De services Click & Collect en Call & Collect zijn nog steeds mogelijk om zo je bestelling op te halen in onze boetieks.
Boetieklijst

Nieuw! Ontdek Call & Collect:

Wat als je een bestelling zou kunnen plaatsen met een simpel telefoontje naar je favoriete boetiek? Het is nu mogelijk!

Met Call&Collect bel je je boetiek, plaats je direct een bestelling, betaal je meteen en haal je je bestelling op in de boetiek!

Het enige wat je hoeft te doen is de dichtstbijzijnde winkel te vinden ↓ 


 
Vind mijn boetiek

WE STEUNEN HET ZORGPERSONEEL

1 miljoen hygiëneproducten en hydro-alcoholische gels werden uitgedeeld in de wereld!

Op 24 april 2020 zal de L'OCCITANE Groep haar één miljoenste solidariteitsfles aan het verplegend personeel leveren. Deze symbolische mijlpaal illustreert de vele initiatieven die de merken en dochterondernemingen van de Groep wereldwijd hebben genomen om de gezondheidswerkers, maar ook de partners en de lokale gemeenschappen te ondersteunen bij de bestrijding van de coronavirusepidemie.

Tot nu toe heeft de Groep 700.000 zepen, lotions en handbalsems gedoneerd aan gezondheidswerkers in vele landen over de hele wereld. Na de start in China in februari is dit engagement uitgebreid van Japan naar Brazilië, Rusland, Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er de afgelopen vier weken meer dan 300.000 flessen hydro-alcoholische gel - 75.000 liter - geproduceerd en gratis uitgedeeld aan de gezondheidsautoriteiten in verschillende Europese landen.
Solidariteit met onze partners 

De Groep L'OCCITANE is ook zeer actief met zijn partners, leveranciers van natuurlijke grondstoffen - de belangrijkste ingrediënten van onze cosmetica - die vaak afkomstig zijn uit de familiale landbouw. Onze langetermijnpartnerschappen zijn waardevoller dan ooit in het licht van de crisis en zorgen ervoor dat de producenten hun voorraden kunnen verkopen en hun inkomen veilig kunnen stellen.

In Burkina Faso: steun aan de vrouwengemeenschappen waaruit wij leveren door een deel van hun leveringen uit te stellen tot september om hun veiligheid en cashflow te garanderen in het licht van de beperkingen van de overheid. De Groep is ook van plan om zijn lokale medewerkers uit te rusten met hydro-alcoholische gel.
Onze financiële partners in het RESIST-programma (ontwikkelingsagentschap van het Duitse ministerie) bieden een enveloppe van 50.000 euro aan om de begunstigden van het project te helpen zich tegen COVID te beschermen19.
In de Provence: de medewerkers van L'OCCITANE nemen vrijwillig deel aan de sinaasappelbloesemoogst in Vallauris om de producenten te ondersteunen die moeite hebben met het werven van arbeidskrachten. 

EEN BEETJE TROOST THUIS...

Upcycling DIY-ideeën

Slow Life: vertragen & tijd voor jezelf nemen

Beïnvloed door een dagelijks leven waarin alles steeds sneller gaat, waarin de tijd soms opraakt, laten we ons toeleggen op het genieten van de kleine geneugten van het leven. Hier zijn een paar ideeën uit Slow Life.

Ik ontdek
handwas

Voorbereiding op een SPA-dag thuis

Vind 5 belangrijke stappen om de liefste dagen door te brengen met het verzorgen van top tot teen! Een echte SPA thuis.

Ik ontdek
thuisbad

Hoe was je je handen goed?

Verander het dagelijkse gebaar van de handwas in een zachte ervaring met een vleugje Provence met onze vaste en vloeibare zepen.

Ik ontdek

Een cocooning dag in de winter

Vrees je voor een saaie dag thuis? Dat kan niet! Ontdek al onze ideeën om een cocooning dag door te brengen in de stijl van de Provence.

IK ONTDEK

Hoe draag je dagelijks zorg voor je huid?

Er zijn verschillende factoren die de kwaliteit en het uiterlijk van je huid bepalen. Wij geven je alle geheimen en goede dagelijkse tips mee om een stralende en stralende huid te verkrijgen.

IK ONTDEK

Routine gezichtsverzorging ochtend VS avond

Onze behandelingen zijn er om je te verwennen en het uiterlijk van je huid te perfectioneren. Ontdek hoe je je eigen gelaatsverzorgingsroutine kunt creëren voor 's morgens en 's avonds!

IK ONTDEK

De geheimen van een ontspannend & anti-stress bad

Lange, vermoeiende dagen, stress, het gevoel dat de tijd door je vingers glipt... Geef jezelf een geruststellende pauze. Ontdek hoe je eenontspannend bad kunt voorbereiden!

IK ONTDEK

Avondritueel: 5 stappen naar een rustgevende slaap

Na een drukke en stressvolle dag kan het moeilijk zijn om een goede nachtrust te krijgen. Ontdek onze eenvoudige technieken om de kwaliteit van je slaap op een natuurlijke manier te verbeteren.

IK ONTDEK

Welk haarmasker kiezen?

De experts van L'OCCITANE helpen jou het juiste masker te kiezen uit alle soorten haarmaskers en hun verschillende voordelen. Vind ook de verschillende manieren om ze toe te passen!

IK ONTDEK

Wil je meer tips ontdekken?

Vind hier al onze beauty tips

Bij L'OCCITANE zijn we altijd op zoek naar beauty- en lifestyle-tips om je dagelijks leven zachter te maken. Van de kunst van de gezichtsverzorging tot de lichaamsverzorging, cadeau-ideeën, de keuze van een parfum of zelfs kleine cocooning en ontspannende behandelingen om thuis te doen, wij delen al onze geheimen met jou! Kom ze snel ontdekken.
MEER LEREN
 
* van ons met liefde