L'OCCITANE CARES ABOUT SIGHT

Toewijding om vermijdbare blindheid te bestrijden

Er zijn wereldwijd bijna 285 miljoen blinden en slechtzienden en dit terwijl in 80% van deze gevallen deze situatie vermeden kan worden. L'OCCITANE zet zich in om vermijdbare blindheid te bestrijden door kwalitatieve behandelingen aan te bieden en door lokale initiatieven te steunen, sinds 2000.

WAAROM HET ZICHT

Zintuigelijkheid is een kerwaarde van L'OCCITANE. De toewijding voor het zicht ziet het merk als een verlengde van dit basisprincipe.   Daarom zet de L'OCCITANE FOUNDATION zich in om vermijdbare blindheid te bestrijden door, sinds 2000, goede en kwalitatieve oogzorg toegankelijk te maken.  Bezoek de website van de L'OCCITANE FOUNDATION en leer meer over onze toewijding en acties. 

EEN BELANGRIJKE TOEWIJDING

Sinds 1997 schrijft het bedrijf op de meeste verpakkingen de productnamen ook in braille.  Daarnaast mobiliseert de L'OCCITANE Foundation wereldwijd  haar werknemers om zich in te zetten voor  projecten van algemeen belang.  In juni 2016 bijvoorbeeld, hebben onze werknemers deelgenomen aan "Race for Vision", waarbij ze collectief 95 000 km hebben gelopen en zo geld hebben ingezameld voor slechtzienden. Dankzij dit initiatief kregen 31 000 mensen oogverzorging.

DANK U!

100% van de winsten* werden gedoneerd aan internationale projecten voor oogverzorging, in samenwerking met NGO's en de L'OCCITANE Foundation. Dankzij uw steun hebben 2 miljoen mensen in ontwikkelingslanden sinds 2000 oogverzorging ontvangen.

*Retail prijs in de boetiek min taxen, transport- en productiekosten. 

Baardzeep

Een product met vele voordelen

De baardzeep zorgt voor een beschermend en zacht schuim dat de irritatie zoveel mogelijk helpt te beperken. Het is dus een zeer goed product voor de meest gevoelige huid. Dankzij de stevige formule is baardzeep een zeer goed scheerproduct voor de vette huid. 

De laatste bonus van de baardzeep: deze moet worden gebruikt met een dassenborstel die een ideaal accessoire is om de haren los te maken en het scheren te vergemakkelijken. Bovendien zorgt deze tool voor een lichte peeling van de huid om dode huid en onzuiverheden te verwijderen. 
 

EYES FOR THE WORLD®

Dit jaar hebben wij gekozen voor een grootschalig project met een lokale partner, 'Eyes for the World', een belangrijke non profit foundation die gelooft dat iedereen, over de hele wereld het recht heeft om goed te zien. Hun uitdaging bestaat erin om deze mensen te helpen met verstelbare brillen.  Met de hulp van L'OCCITANE Foundation zal 'Eyes for the World' tegen de lente 2017 ongeveer 3500 oogtesten hebben uitgevoerd en ongeveer 500 zelf-verstelbare brillen uitgedeeld en dit in 5 belangrijke steden in Benelux: Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel & Luxemburg. Daarom doneren wij bij aankoop van een giftset vanaf €39,- in een L'OCCITANE boetiek of online, €1 aan "Eyes for the World".  Klik op de link hieronder om meer te leren over 'Eyes for the World'.