• Exclusief web

Essentiële Olie Lavendel B.O.B.

Geniet van alle ontspannende eigenschappen van lavendel, met deze pure essentiële lavendelolie uit de Haute-Provence (B.O.B.).
 • France Made
  in France
Kies uw product
Aantal
14,00 €
 • Informatie over de levering
 • Bekijk de voorraad in de boetiek
 • Deel uw favoriet
 • Referentie: 15HE005L14
OMSCHRIJVING
De essentiële lavendelolie uit de Haute-Provence (B.O.B.), gedestilleerd uit de echte lavendel, biedt een natuurlijke oplossing op u te helpen zich te ontspannen en in slaap te vallen. Om van al deze goede eigenschappen te profiteren, mengt u eenvoudig 5 druppels met een kleine hoeveelheid badolie of neutrale massageolie.
Lavendel was een van de eerste soorten bloemen die door Olivier Baussan, de oprichter van L'OCCITANE, werd gedestilleerd. Deze plant, die in de Provence bekend staat als 'het blauwe goud', vormt een geurrijk eerbetoon aan Zuid-Frankrijk en belichaamt de geur van de ziel van de streek. L'OCCITANE maakt gebruik van lavendel die geoogst wordt door lokale producenten uit de Haute-Provence.
LAVANDER
Lavendel, bijgenaamd "het blauwe goud" is de geurige ziel van de Provence, het resultaat van het respectvolle werk van de mens. L'OCCITANE gebruikt haar edelste uitdrukking in het hart van een gamma vol ontspannende deugden: de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia of de fijne lavendel, die profiteert van de Beschermde Oorsprong Benaming (B.O.B.). Het label wordt alleen toegekend aan essentiële oliën uit de Haute-Provence van de zuiverste kwaliteit, op traditionele wijze gedestilleerd uit fijne lavendel die in een zeer beperkt geografisch gebied groeit op meer dan 800m hoogte. Lavander
INGREDIËNTEN
Essentiële olie van Lavendel uit de Haute-Provence AOP

Reviews van klanten

Verzorgingsroutine
 • Exclude this item
  Essentiële Olie Lavendel B.O.B.
  Essentiële Olie Lavendel B.O.B.
  14,00 €
 • Exclude this item
  Lavander Badschuim
  Lavander Badschuim
  Beoordeling 10 /10 ( 2 review)
  25,00 € Bekijk het product
Items geselecteerd in uw routine 0