• Ontdekkingsformaat

Fleurs de Cerisier Irisé Eau de Toilette

Een vrolijke, fonkelende eau de toilette, een fruitige, bloemige verwennerij waar de ogen vol verwondering van gaan sprankelen.
Kies uw product
Aantal
42,00 €
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 24ET050C19
OMSCHRIJVING
Ontdek het stralende, kleurrijke parfum van de nieuwe Limited Edition Eau de Toilette Cherry Blossom!
De Eau de Toilette Fleurs de Cerisier Irisé zal je zintuigen verrukken met sappige noten van kersen en grapefruit, zijn transparante harmonie van roze bloemen en zijn houtige zweem van muskus, die gedurende de dag lang op je huid blijft.

De nieuwe Limited Edition neemt je mee voor een magisch moment in de Provence, als de dauw zich mengt met het smetteloze wit van de kersenbloesem om een vreemde hallucinatie te vormen, een caleidoscoop van levendige emoties. Deze holografische editie is een eerbetoon aan de iriserende, kleurrijke natuur en stelt de vraag: en als dit droombeeld gevangen kon worden?
RAADGEVINGEN
Verstuiven op de pulspunten van het lichaam, met name de hals, de buste en de polsen.
Voor een intensere geur gebruik je de Eau de Toilette Fleurs de Cerisier Irisé na de Douchegel en Body Lotion Fleurs de Cerisier Irisé, zodat de droom van de Provence lang in je badkamer blijft hangen.
CHERRY BLOSSOM
Hij is alom verspreid in de regio van Apt in de Luberon, en stemt het ritme van de seizoenen af op zijn veranderende kleuren, en inspireert schilders: zuiver wit in de lente, helder rood in de zomer, en zacht groen in de herfst. L'OCCITANE viert de poëzie van de kersenbloesems in een vrouwelijke, zachte en bloemige geur. Cherry Blossom

Reviews van klanten