Parfum Collectie 86Champs L'OCCITANE x Pierre HERMÉ

Voor L'OCCITANE en Pierre HERMÉ begint het parfumgebaar met plezier voor zichzelf. Magisch moment. Inspiratie. Goed in uw vel voelen. U draagt met plezier deze emotie overal met u mee. En binnenkort kan u het ook delen. Om iedereen zijn favoriete geur te laten ontdekken, wilden L'OCCITANE en Pierre HERMÉ een collectie Parfums aanbieden met  verschillende persoonlijkheden en geïnspireerd door mediterrane bodem. Elke Parfum gebruikt zijn sterke punten en blijft hangen bij elke persoon die het gebruikt. 
 

Ongebruikelijke geparfumeerde handtekeningen

Black Lemon

De zwarte citroen, verleidelijk met een krachtige geur, licht Amber, nodigt zich uit in een betoverende geur.

Meer weten

Rose Saffron

Een geur met krachtige en verleidelijke accenten maar dit ook combineert met subtiele noten van Safraan & Rose de Grasse.

Meer weten

Raspberry & Matcha Green Tea

Deze geur drukt de krachtige, diepe botanische tonen van Matcha Green Tea uit met een sulferachtige en groene touch die de unieke smaak van het nootje van de frambozen oproept.

Meer weten

Mandarin & Immortelle

De frisheid van mandarijn versterkt de kracht van Immortelle in een bedwelmende geur.

Meer weten

Orange, Leaves & Flowers

De kracht van zonnige citrusvruchten en de delicatesse van zoete sinaasappel zijn vermengt tot een rustgevende geur.

Meer weten

Blackcurrant Rhubarb

De krachtige zwarte bessen ontmoet de eeuwige rabarber in een geur met de smaak van vrijheid.
 

Meer weten

De ontmoeting van L'OCCITANE & Pierre HERMÉ

Twee innovatieve merken

L'OCCITANE en Pierre HERMÉ, laten zich beide inspireren door de oneindige rijkdom van de natuur en hebben een ware passie voor creatie. Beide merken hebben hun talenten nu verenigd en innoveren om onverwachte combinaties te creëren, zoals deze exclusieve lijn van Eau de Parfums

Ontdek de 86Champs Concept Store

Ontdek de L'OCCITANE et Pierre HERMÉ concept store

Buitengewone zintuiglijke ervaringen, exclusieve producten... Ontdek snel al de geheimen van de concept store, bedacht door L'OCCITANE en Pierre HERMÉ. Vind ook uw nieuwe favoriete parfums en maak van de gelegenheid gebruik om uw flessen te graveren!