Collectie L'OCCITANE x Pierre Hermé

Zowel voor L'OCCITANE als voor Pierre HERMÉ begint het parfum parcours met een plezier voor zichzelf. Een magisch moment. Inspiratie. Geluk om je goed te voelen. Het plezier om deze emotie overal mee naartoe te nemen. En binnenkort om het te delen met anderen.

EEN INTENSE COLLECTIE

Amber Almond

Spelend tussen schaduw en licht ontvouwt deze weelderige geur noten van amber en kasjmierhout, waarbij een bedwelmende cocon van zoete amandelnoten wordt ontwikkeld die je kan meenemen op een reis naar het hart van het Oosten.

Muskus Rose

Zachte noten van Roos en krachtige Muskus zorgden voor een diep en verfijnd parfum. Een mysterieus parfum dat je onweerstaanbaar meeneemt naar de prachtige landschappen van het Oosten.

Oud Praline

De onverwachte combinatie van Praline's noten met die van Oud hout heeft een betoverend parfum gecreëerd. Zodra de warme oosterse noten zich ontvouwen, heerlijk omhullen, voert een frisse, kruidige, gemberkruide lucht je mee naar een andere dimensie.

Collection 86Champs

Om ervoor te zorgen dat iedereen "zijn" favoriete geur vindt, wilden L'OCCITANE en Pierre HERMÉ onmiddellijk een collectie Eau de Parfum met zeer verschillende kenmerken en geïnspireerd door het mediterrane terroir aanbieden. Elk Eau de Parfum zet zijn troeven uit en kleeft aan ieders huid.

Onmisbare signature scents

Rose Safraan

Een geur met krachtige en betoverende accenten, maar met een subtiele mix van Saffraan en Rose de Grasse.

100,00 €

Kopen

Black Lemon

De zwarte citroen, verleidelijk met een krachtige geur, licht Amber, nodigt zich uit in een betoverende geur.

Meer weten

Mandarine & Immortelle

L'éclatante Mandarine courtise la profonde Immortelle dans une fragrance enivrante. 

En savoir plus

Cassis Rhubarbe

Le puissant Cassis rencontre la vivace Rhubarbe dans une fragrance au goût de liberté.

En savoir plus

Raspberry & Matcha Green Tea

Deze geur drukt de krachtige, diepe botanische tonen van Matcha Green Tea uit met een sulferachtige en groene touch die de unieke smaak van het nootje van de frambozen oproept.

Meer weten

Orange, Feuilles & Fleurs

La puissance des agrumes ensoleillées et la délicatesse de l'orange dans une fragrance remplie de sérénité.

En savoir plus

Onze exclusieve limited editions!

Liever een bloemige geur?

De vrouwelijkheid is op haar hoogtepunt met haar bloemige en sensuele noten die in de ban zijn van de zoete bloem van het Corsicaanse gewas: de Onsterfelijke

Ik ben fan

Of mag het wat kruidiger?

Grapefruit is de kern van deze creatie, met kruidige aroma's van kruiden, cederhout en rabarber.

Ik wil het

De ontmoeting van L'OCCITANE & Pierre HERMÉ

Twee innovatieve merken

L'OCCITANE en Pierre HERMÉ, laten zich beide inspireren door de oneindige rijkdom van de natuur en hebben een ware passie voor creatie. Beide merken hebben hun talenten nu verenigd en innoveren om onverwachte combinaties te creëren, zoals deze exclusieve lijn van Eau de Parfums

Ontdek de 86Champs Concept Store

Ontdek de L'OCCITANE et Pierre HERMÉ concept store

Buitengewone zintuiglijke ervaringen, exclusieve producten... Ontdek snel al de geheimen van de concept store, bedacht door L'OCCITANE en Pierre HERMÉ. Vind ook uw nieuwe favoriete parfums en maak van de gelegenheid gebruik om uw flessen te graveren!