Duo Shea Hydraterende Mousse en Lotion voor lichaam en handen

Reinigende mousse en zijn hydraterende lotion voor de handen en het lichaam. Geschikt voor de droge tot zeer droge huid.
Kies uw product
Aantal
40,00 €
Excuses, dit product is tijdelijk niet beschikbaar Waarschuw mij wanneer het product opnieuw beschikbaar is
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: PPLDUOMAINK20W
OMSCHRIJVING
Met de crèmemousse voor lichaam en handen met shea kun je je lichaam en handen vaak wassen. Voor een zachte, beschermde en subtiel geurende huid. Hij bevat shea milk met regenererende eigenschappen en verzachtende havermelk, om de handen en het lichaam -mild te reinigen zonder de huid uit te drogen. Gebruik hem samen met de Shea hydraterende lotion voor lichaam en handen. Het shea-gehalte (5%) en de toevoeging van havermelk en honingextract aan de samenstelling zorgen voor een hydraterend, kalmerend product.

Je duo bevat:
- Shea ultrarijke mousse voor de handen en het lichaam 300 ml
- Shea hydraterende lotion voor de handen en het lichaam 300 ml
SHEA BUTTER
Karitéboter is een ingrediënt voor ideale schoonheid, gebruikt door vrouwen in de Afrikaanse subsahara om hen te helpen hun huid en haar te beschermen en te voeden. Voor een volledig scala aan verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haren heeft L'OCCITANE een duurzame en gelijkwaardige samenwerking ontwikkeld met de vrouwen in Burkina Faso, die het produceren. L'OCCITANE gebruikt karitéboter, in uitzonderlijke concentraties, om de huid te voeden, te beschermen en tot rust te brengen. Shea Butter

Reviews van klanten

U zal ook houden van