Duo Lavender Reinigingsgel en Hydraterende handlotion

De aromatische geur van de Provence geconcentreerd in een extra milde reinigingsgel en een hydraterende lotion voor de handen.
Kies uw product
Aantal
40,00 €
 • Informatie over de levering
 • Bekijk de voorraad in de boetiek
 • Deel uw favoriet
 • Referentie: PPLDUOMAINLAV19W
OMSCHRIJVING
Deze reinigingsgel met lavendel maakt de handen schoon, fris en aangenaam ruikend. Het zachte schuim droogt de huid niet uit en verstoort de natuurlijke pH niet. De net gewassen handen voelen zacht en aangenaam aan. Gebruik hem samen met de bijbehorende Lavender hydraterende lotion voor de handen met honing en shea butter. De hydraterende lotion voor d handen met lavendel maakt de handen zacht, beschermt ze en laat ze subtiel geuren. Hij wordt snel opgenomen om de opperhuid te beschermen, die vaak onder hard water lijdt.

Je duo bevat:
- Lavender reinigingsgel voor de handen 300 ml
- Lavender hydraterende lotion voor de handen 300 ml
LAVANDER
Lavendel, bijgenaamd "het blauwe goud" is de geurige ziel van de Provence, het resultaat van het respectvolle werk van de mens. L'OCCITANE gebruikt haar edelste uitdrukking in het hart van een gamma vol ontspannende deugden: de essentiële olie van de Lavandula Angustifolia of de fijne lavendel, die profiteert van de Beschermde Oorsprong Benaming (B.O.B.). Het label wordt alleen toegekend aan essentiële oliën uit de Haute-Provence van de zuiverste kwaliteit, op traditionele wijze gedestilleerd uit fijne lavendel die in een zeer beperkt geografisch gebied groeit op meer dan 800m hoogte. Lavander

Reviews van klanten

U zal ook houden van

Verzorgingsroutine
 • Exclude this item
  Duo Lavender Reinigingsgel en Hydraterende handlotion | L'OCCITANE
  Duo Lavender Reinigingsgel en Hydraterende handlotion
  40,00 €
 • Exclude this item
  Lavender Eau De Cologne
  Lavender Eau De Cologne
  Beoordeling 8 /10 ( 1 review)
  54,00 € Bekijk het product
Items geselecteerd in uw routine 0