Duo Immortelle Divine Crème en Immortelle Divine Jeugdigheidsolie

Een perfect anti-aging routine door dit gezichtsverzorging duo.
Kies uw product
Aantal
136,00 €
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: PPLCREMHUIDIV20W
OMSCHRIJVING
Val voor onze gelaatsroutine bestaande uit Divine Gezichtscrème en Immortelle Divine Youth Oil, voor een complete anti-verouderingsverzorging.

Waarom?
De Immortelle Divine Crème: dankzij een ongekende concentratie van immortelle etherische olie* helpt deze crème de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan: rimpels, gebrek aan stevigheid, glans en uniformiteit van de teint, dag na dag*.

Immortelle Divine Youth Oil: een veelzijdige, sterk geconcentreerde olie die helpt bij het bestrijden van de zichtbare tekenen van veroudering. De lichte en zijdezachte textuur, met een niet-vette afwerking, versmelt met de huid om de anti-aging voordelen van onze dagelijkse huidverzorgingsproducten** te versterken.

*Tevredenheidstesten uitgevoerd bij 53 vrouwen na 2 maanden.
**Immortelle Divine Crème en Serum
DIVINE
Bij L'OCCITANE zijn anti-aging verzorgingen getekend met de biologische Immortelle uit Corsica, een bloem met uitzonderlijke eigenschappen, een bloem die nooit verwelkt. Ontdek het ritueel met de uitzonderlijk Divine verzorgingen: anti-aging tonic, youth oil, anti-aging serum, anti-aging Divine Cream en een Eye Balm. Divine

Reviews van klanten

U zal ook houden van