Duo Aromachology Voedende Conditioner

Een crèmeconditioner zonder silicone die droog tot zeer droog haar voedt, ontwart en in een sluier van zachtheid hult om het te beschermen. Samen met zijn voordelige, milieuvriendelijke refill.
Kies uw product
Aantal
61.00 €
Excuses, dit product is tijdelijk niet beschikbaar Waarschuw mij wanneer het product opnieuw beschikbaar is
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: PPLDUOAS5NOU19W
OMSCHRIJVING
Deze crèmeconditioner met een omhullende textuur en olijfolie, een ingrediënt met intens voedende, beschermende eigenschappen, voedt droog tot zeer droog haar intens, zonder het te verzwaren. De huidvezel wordt gevoed en gladgestreken zonder verzwaard te worden, het haar is zacht, ontward en eenvoudig in model te brengen, het haar glanst stralend. Samen met zijn voordelige, milieuvriendelijke refill.

Je duo bevat:
- Aromachologie voedende conditioner 500 ml
- Aromachologie voedende conditioner eco-refill 500 ml
AROMACHOLOGY
Al meer dan 30 jaar combineert L'OCCITANE essentiële oliën en principes uit de aromachologie in haar haarverzorgingslijnen. Vijf essentiële oliën gewonnen uit een groot herbarium om haar synergetisch te behandelen voor meer schoonheid en vitaliteit. Een historische kennis die afneemt in de lichaamsverzorgings- en badproducten, onthult alle ontspannende en heilzame eigenschappen van etherische oliën. Aromachology

Reviews van klanten

U zal ook houden van