Duo Almond Doucheolie en Melksluier

Deze lichaamsreiniger met amandelolie hydrateert en verzacht de huid. Samen met de bijbehorende lichaamsmelk.
Kies uw product
Aantal
51.00 €
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: PPLDUOAMVOIL19W
OMSCHRIJVING
Bij contact met water verandert deze doucheolie in een subtiele melkwitte sluier die de huid mild reinigt. Hij is verrijkt met amandelolie die het hydrolipidenlaagje van de huid respecteert, om de huid zacht te maken en de hele dag te hydrateren. De huid voelt comfortabel aan. Deze lichaamsreiniger is eenvoudig af te spoelen en laat een subtiel zachte geur van verse amandelen na, voor een huid om in te bijten!
Gebruik je olie met de bijbehorende lichaamsmelk, met een ultralichte, fluwelige textuur met olie, melk, amandeleiwitten en silicium voor een gehydrateerde, gladde en stralende huid. Het pluspunt: de samenstelling bevat micro-parelmoer dat de huid visueel verheldert en gladstrijkt.

Je duo bevat:
- Almond doucheolie 250 ml
- Almond melksluier 240 ml
ALMOND
Almond staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen. L'OCCITANE heeft in het zuiden van Frankrijk een amandel ontdekt met ongelofelijke verstevigende en tonificerende eigenschappen en deze geïntegreerd in de producten voor lichaam en hygiëne. De huid is zichtbaar steviger en gladder en het lichaam krijgt opnieuw vorm. Almond

Reviews van klanten

U zal ook houden van