Jouw huidtype: Droge huid - Doffe huid, gebrek aan glans

Je huid produceert minder talg dan de meeste huidtypes, waardoor ze minder vet is. Dit gebrek aan natuurlijk talg betekent dat de huidbarrière minder goed in staat is het vochtgehalte op peil te houden en de huid soepel te houden. Als gevolg daarvan kan je huid er dof uitzien of pigmentatieproblemen vertonen als gevolg van puistjes.

Om dit te verhelpen, raden wij een huidverzorgingsroutine aan die het natuurlijke olieniveau van je huid verhoogt, terwijl je je huid hydrateert en egaliseert, zodat je een natuurlijker, kristalheldere en stralende teint krijgt.

JOUW PERFECTE ROUTINE

Stap 1: Reinig

Reinig je huid met onze Melk-in-Olie Make-up Remover. Deze milde reiniger, verrijkt met anti-verouderende immortelle en kalmerende calendula bloemen uit Zuid-Frankrijk, reinigt en geeft de huid een gladdere textuur, zonder haar te beroven van de natuurlijke olie die ze nodig heeft!

ik ontdek

Stap 2: Verzorg

Transformeer je ogen met ons Immortelle Reset Nacht Serum Look. Dit serum bestrijdt de zichtbare tekenen van vermoeidheid zodat je ogen er elke ochtend fris en uitgerust uitzien.

ik ontdek

Stap 3: Hydrateer

Sluit je routine af met onze Reine Blanche Crème. Deze gel-crème formule hydrateert de huid, maakt haar weer helder en helpt onzuiverheden te verminderen voor een natuurlijker, kristalheldere teint.

ik ontdek

Hoe kan je het Reset Serum toevoegen aan je routine?

Voeg ons Reset Nacht Olie-in-Serum toe aan je gezichtsroutine!
Breng vóór je crème het serum op je huid aan. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en alle crèmetypes en geeft je huid een jeugdige gloed, voor een uitgeruste look zodra je wakker wordt!

  • Nieuw
9 /10 (52)

59,00 €

Kopen

Ontdek ook

Onze expertproducten met als inspiratie de natuur: Reine des Prés

Moerasspirea, waarvan de bloemblaadjes mettertijd helderder worden, is een zuiver witte bloem die bekend staat om haar oplichtende eigenschappen. Het bevat van nature salicylzuur, waarvan bekend is dat het de glans van de huid verbetert en de huidvernieuwing bevordert.

Geïnspireerd door haar ongerepte schoonheid en ongeëvenaarde helderheid, heeft L'OCCITANE de verlichtende lijn Reine Blanche gecreëerd, die een complete gezichtsverzorging biedt en helpt de huid haar volle helderheid te onthullen.

Meer weten

Geniet van onze diensten voor levering & afhaling in de boetiek

Click & Collect

Shop online, kies je boetiek en haal je bestelling gratis en snel op in de boetiek..

Ik ontdek

Gratis levering

Gratis standaard levering bij aankoop vanaf €50. Geniet ook van gratis levering bij je eerste bestelling met de code BIENVENUE.

Ik ontdek

Call & Collect

Met een eenvoudig telefoontje naar je favoriete boetiek kun je alle producten rechtstreeks per telefoon bestellen. Dan betaal je gewoon en haal je je bestelling af in de boetiek.

Ik ontdek

Herbegin de quiz