Divine Harmony Cream Refill

Harmonie « een vredevolle relatie tussen verschillende entiteiten van één geheel, waardoor er balans ontstaat ». L’Occitane combineert voor de...
Meer weten…
 • Best seller

Kies uw product

Aantal

€ 140,00
(€ 2.800 / l)
 • Voeg toe aan mijn verlanglijst
 • Bekijk de voorraad in de boetiek
 • Deel uw favoriet

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Divine Harmony Cream Refill

OMSCHRIJVING

Harmonie « een vredevolle relatie tussen verschillende entiteiten van één geheel, waardoor er balans ontstaat ». L’Occitane combineert voor de eerste keer de kracht van de Corsicaanse aarde met de kracht van de zee. Immortelle Millésimée, de bloem die nooit verwelkt, wordt gecombineerd met Jania Rubens, rode algen die een oneindig regenererend capaciteit bezitten.
L’Occitane gebruikt het regenererend vermogen van deze twee waardevolle extracten en brengt ze samen in één product om zo een ritueel te creëren om, in harmonie, de zichtbare gevolgen van de tijd op de huid te bestrijden.
De huid onthult zachtjes een even en stralende teint, de rimpels lijken gladgestreken en de huid onthult haar innerlijke harmonie. .Gebruik de Divine Harmony Cream:

1. Vermindert de zichtbare oneffenheden van de huid, geeft de huid opnieuw een jeugdige uitstraling

2. Herstelt het volume van de huid en zorgt voor een gezonde gloed

3. Maakt de huid gladder en strakker, verbetert de elasticiteit van de huid

DIVINE HARMONY

Het gelaat is een belangrijke onderdeel van onze algemene uitstraling. Hier zou er dan ook een harmonie moeten zijn tussen lichaam en geest. L’OCCITANE onthult een nieuwe gezichtsverzorgingscollectie, waarbij twee bijzondere ingrediënten met elkaar gecombineerd worden, genaamd Divine Harmony: Immortelle Millésimée, de bloem die nooit verwelkt en Jania Rubens, rode algen met een oneindig regenerend vermogen. Samen hebben deze twee ingrediënten een harmonieuze werking op het gelaat; ze werken op de zichtbare tekenen van veroudering, de contouren en het volume. Divine Harmony

Reviews van klanten


U zal ook houden van


Verzorgingsroutine

 • Product toegevoegd
  Divine Harmony Cream Refill

  Divine Harmony Cream Refill

  € 140,00
 • Product toegevoegd
  Divine Harmony Serum

  Divine Harmony Serum

  € 181,00
0 Items geselecteerd in uw routine 0 Voeg toe aan mijn verlanglijst