DE KUNST VAN HET SCHENKEN DOOR L'OCCITANE

L'OCCITANE zet zich al 40 jaar in voor het aanbieden van hoogwaardige schoonheidsproducten. L'OCCITANE producten zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten en geïnspireerd door de Provençaalse tradities. De verzorgingen prikkelen de zintuigen en zijn perfecte geschenken!

Alles wat je nodig hebt om gepersonaliseerde geschenken te maken

Cadeauverpakking

Ontvang jouw producten verpakt in een mooie doos of ontvang een mooi zakje om jouw eigen onvergetelijk geschenk te maken. In onze winkel bieden wij jou graag een cadeauverpakking aan om de aankopen in te verpakken!

Ik ontdek

Persoonlijke boodschap

Personaliseer jouw bericht voor een uniek cadeau. In de meeste van onze winkels vind je een een gift wrapping ruimte om je geschenk te personaliseren met een eigen boodschap!

Ik ontdek

Schenk een giftcard

Twijfel je nog steeds? Geef jouw dierbaren de luxe om te kiezen dankzij onze online giftcards die binnen enkele minuten beschikbaar zijn! Ze zijn dan online en in winkels te gebruiken.

Ik ontdek

Ontdek onze nieuwe producten in giftsets

Al onze giftsets

L'OCCITANE tot jouw dienst

Ophalen in de boetiek

Doe je aankopen online, kies jouw boetiek en we maken jouw bestelling binnen 2 uur klaar!

Ik ontdek

Call & Collect

Bestel je bestelling direct met het deskundige advies van onze verkoopadviseurs in de boetiek. Betaal en haal je bestelling op in de boetiek.

Vind jouw boetiek

Giftcard

L'OCCITANE geeft je de luxe om te kiezen met onze giftcards die in een paar klikken beschikbaar zijn!

Ik ontdek

Zin om al onze tips te ontdekken?

Vind ze hier terug

Bij L'OCCITANE zijn we altijd op zoek naar schoonheids- en lifestyle-tips om je dagelijks leven zachter te maken. Van de kunst van de gezichtsverzorging tot de lichaamsverzorging, geschenkideeën, de keuze van een parfum of zelfs kleine cocooning en ontspannende behandelingen om thuis te doen, wij delen al onze geheimen met jou! Kom ze snel ontdekken.
MEER WETEN