Revitalizing Fresh Aromachology Conditioner

Kies voor deze Conditioner in reisformaat voor een langdurig fris gevoel!
  • France Made
    in France
Kies uw product
Aantal
7,00 €
(93 € / l)
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Refill Product Zoom
  • Referentie: 17AS075P19
OMSCHRIJVING
Het reisformaat van de Revitalizing Fresh Conditioner.
Deze siliconenvrije conditioner ontklit het haar op milde wijze en helpt het te revitaliseren voor een langdurig fris en schoon gevoel. De niet-vette smeltende formule combineert 5 essentiële oliën (munt, tijm, grapefruit, ceder en lavendel) met een zuiverende, plantaardige azijn voor fris en licht haar.

De destillatie van essentiële oliën vormt het hart van L'Occitane. Dit is een proces waarbij de sterkste concentratie wordt vastgelegd van de gunstige eigenschappen van een bloem. Het is al jaren geleden dat onze oprichter, Olivier Baussan, in de Provence voor het eerst rozemarijn en lavendel destilleerde. In ons Aromachology-assortiment zijn essentiële oliën vermengd om effectieve en geparfumeerde haarverzorging te kunnen bieden voor alle behoeften.
RAADGEVINGEN
Doe een kleine hoeveelheid product op de hand. Adem de aromatische geur in en ontspan je. Breng aan over de hele lengte van het haar. Laat 1 minuut inwerken en spoel uit.
AROMACHOLOGY
Al meer dan 30 jaar combineert L'OCCITANE essentiële oliën en principes uit de aromachologie in haar haarverzorgingslijnen. Vijf essentiële oliën gewonnen uit een groot herbarium om haar synergetisch te behandelen voor meer schoonheid en vitaliteit. Een historische kennis die afneemt in de lichaamsverzorgings- en badproducten, onthult alle ontspannende en heilzame eigenschappen van etherische oliën. Aromachology

Reviews van klanten