Gentle and Balanced Aromachology Conditioner

Deze siliconevrije conditioner ontwart op zachte wijze. Het soepele, zijdeachtige haar wordt weer natuurlijk glanzend.
  • France Made
    in France
Kies uw product
Aantal
€ 7,00
(€ 93 / l)
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 17AS075E19
OMSCHRIJVING
Deze siliconevrije conditioner in meeneemformaat ontwart zacht. Het soepele, zijdeachtige haar wordt weer natuurlijk glanzend.

RESPECTEERT HET NATUURLIJKE EVENWICHT VAN DE HOOFDHUID*
HET HAAR WORDT SOEPEL, ZACHT EN GLANZEND

Een cocktail van essentiële oliën in combinatie met een balans herstellend complex, voor een unieke aromatische welzijnsbeleving:
• 5 essentiële oliën: citroen, sinaasappel, rozemarijn, kamille en essentiële olie van lavendel uit de Haute-Provence, Appellation d'Origine Protégée, bekend om zijn ontspannende eigenschappen.
• Complex van suikers van natuurlijke herkomst: respecteert en behoudt het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid
Verrijkt met 100% natuurlijke essentiële oliën.

*Werkzaamheids- en tevredenheidsonderzoek onder 30 personen gedurende 4 weken, op de routine Gentle and Balanced Shampoo en Conditioner.
RAADGEVINGEN
De vloeibare, lichte textuur zorgt voor een unieke sensoriële ervaring terwijl de heerlijke geur de zintuigen wakker schudt.
Doe een kleine hoeveelheid product op de hand. Masseer het zachtjes op de hoofdhuid en het natte haar, tot een licht schuim wordt gevormd. Spoel zorgvuldig uit.
AROMACHOLOGY
Al meer dan 30 jaar combineert L'OCCITANE essentiële oliën en principes uit de aromachologie in haar haarverzorgingslijnen. Vijf essentiële oliën gewonnen uit een groot herbarium om haar synergetisch te behandelen voor meer schoonheid en vitaliteit. Een historische kennis die afneemt in de lichaamsverzorgings- en badproducten, onthult alle ontspannende en heilzame eigenschappen van etherische oliën. Aromachology

Reviews van klanten