Click & Collect

Ontdek Click & Collect, een andere manier om uw favoriete L'Occitane producten te ontvangen. Bestel uw producten online en haal uw bestelling af in een boetiek naar keuze. De voorbereidingstermijn in de boetieks kan variëren van 2 uur tot 4 werkdagen afhankelijk van de beschikbaarheid van het product in uw gekozen boetiek.

Doe uw aankopen online en haal uw bestelling af in de boetiek !

1. IK KIES MIJN FAVORIETE PRODUCTEN OP LOCCITANE.NL

Blader door de website loccitane.nl om uw favoriete producten te zoeken en onze nieuwste producten te ontdekken. De voorraad van uw gekozen boetiek wordt vermeld op de specificaties van onze producten.

2. IK KIES MIJN BOETIEK

Nadat u uw bestelling heeft gevalideerd, selecteert u “Click & Collect” onder de voorgestelde leveringsmethoden. Kies vervolgens de boetiek waar u uw bestelling wilt ophalen. De ophaaltermijn voor producten in voorraad is 2 uur. Producten die niet voorradig zijn kunnen binnen 4 dagen opgehaald worden.

3. IK ONTVANG MIJN BESTELLING

Na ontvangst van bevestigingsmail, kunt u uw bestelling ophalen op vertoon van uw identiteitskaart.

Veelgestelde Vragen

HOE WERKT CLICK & COLLECT?

Het is heel eenvoudig! Bevestig uw bestelling en klik op “Click & Collect” bij “Facturatie & Levering”. Vul uw contactgegevens in om de dichtstbijzijnde boetiek te vinden: adres, postcode of stad.

Twee mogelijke opties:

- Als de producten voorradig zijn in de gekozen boetiek, is ophalen in de boetiek mogelijk binnen 2 uur.

- Indien één of meer producten niet beschikbaar zijn in de gekozen boetiek, is de levering in de boetiek tussen 3 tot 4 werkdagen. Levering in een boetiek is gratis bij aankoop vanaf €40,-

Probeer Click & Collect nu uit !

Onze boetieks

Een boetiek bij u in de buurt

Heeft u advies nodig of wilt u onze producten testen? U bent altijd welkom in onze L’Occitane boetieks.