• Nieuw
  • New

Duo Care dag en nacht

De ideale bondgenoot die de natuurlijke dag- en nachtcyclus van de huid volgt voor een nog effectievere anti-vlek werking.

Kies uw product

Aantal

€ 65,00
  • Referentie: 38ST016A18

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

Zeg vaarwel tegen vlekken met dit duo dat perfect past bij het ritme van je leven en je huid, dag en nacht!

Verrijkt met een botanisch complex dat de koningin van Pre Bio de Provence opfleurtreine Blanche Duo Care een dag- en nachtprogramma dat direct is geïnspireerd op de natuurlijke vernieuwingscyclus van de huid.
Dagelijks : Het heeft een gerichte actie op de spots om hun aantal, grootte en intensiteit te verminderen. De teint is meer uniform.
Nacht : zijn micro-exfoliërende werking bevordert de huidvernieuwing voor een gezonde huid bij het ontwaken en een stralende teint.
Verhoog de anti-vlekefficiëntie en zelfbelangrijke kracht door het te gebruiken met uw Reine Blanche Serum
Ideaal voor :
- Verminder vlekken, hun grootte en intensiteit
- Bevorder huidvernieuwing
- Een uniforme en stralende teint

RAADGEVINGEN

Ochtend:
Dagelijkse toepassing: breng aan met je lotion en vóór je serum.
Neem een kleine hoeveelheid product en breng deze rechtstreeks aan op de pigmentvlekken met de applicator. Masseer de pigmentvlek voorzichtig met de applicator (of uw vinger) om de formule te laten opnemen.

's avonds:
3 keer per week: breng aan na uw lotion en vóór uw serum.
Laat een kleine hoeveelheid product los en breng deze rechtstreeks aan op de pigmentvlekken met de applicator. Masseer de pigmentvlek voorzichtig met de applicator (of uw vinger) om de formule te laten opnemen.

REINE BLANCHE

De moerasspirea, een witte traditionele bloem, wordt in de Provence gebruikt voor boeketjes, die symbool staan voor schoonheid en puurheid. L’OCCITANE heeft de stralende krachten ontdekt van de bloem voor een heldere en verlichtte teint. Dankzij het REINE BLANCHE Illuminating Programma, straalt uw huid vol frisheid. Dag na dag onthult zij haar helderheid en haar oorspronkelijke transparantie. Reine Blanche

Reviews van klanten


U zal ook houden van