Fleurs de Cerisier Irisé Bodymelk

Deze bodymilk heeft een zijdeachtige textuur voor een zachte huid die in een subtiele geur is gehuld. Een bloemige, fruitige verwennerij voor een moment van pure verwondering.
Kies uw product
Aantal
16,80 € 24,00 €
(67 € / l)
  • Informatie over de levering
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 24LC250C19
OMSCHRIJVING
Hydrateer je huid en hul je in de lichte, smeltende textuur van de Bodymelk Fleurs de Cerisier Irisé, verrijkt met kersenextract uit de Luberon.

Voordelen:
• De huid wordt gehydrateerd en gevoed.
• Parfumeert je huid subtiel.

De nieuwe Limited Edition neemt je mee voor een magisch moment in de Provence, als de dauw zich mengt met het smetteloze wit van de kersenbloesem om een vreemde hallucinatie te vormen, een caleidoscoop van levendige emoties. Deze holografische editie is een eerbetoon aan de iriserende, kleurrijke natuur en stelt de vraag: en als dit droombeeld gevangen kon worden?
RAADGEVINGEN
Helpt om de huid te hydrateren.
Parfumeert je huid subtiel.
Gebruik de Bodymelk samen met de Douchegel Fleurs de Cerisier Irisé om de droom langer te laten duren.
CHERRY BLOSSOM
Hij is alom verspreid in de regio van Apt in de Luberon, en stemt het ritme van de seizoenen af op zijn veranderende kleuren, en inspireert schilders: zuiver wit in de lente, helder rood in de zomer, en zacht groen in de herfst. L'OCCITANE viert de poëzie van de kersenbloesems in een vrouwelijke, zachte en bloemige geur. Cherry Blossom

Reviews van klanten