beauty tips lifestyle

Lifestyle Tips

Wij zetten ons in om je dagelijkse leven helderder te maken door veel tips te vinden om je te inspireren en je dagelijkse leven aangenamer te maken. Of het nu gaat om ideeën om voor jezelf te zorgen, om je voor te bereiden op een speciale gelegenheid of om je afval te recyclen tot nuttige voorwerpen, we barsten van de verbeelding! Vind al onze lifestyle-tips gemaakt in de Provence: welzijn, cocooning rituelen, home, cadeau-ideeën...

Samenvatting

1. Wellness

Slow life: vertragen & tijd voor jezelf nemen

Beïnvloed door een dagelijks leven waarin alles steeds sneller gaat, waarin de tijd soms opraakt, laten we ons toeleggen op het genieten van de kleine geneugten van het leven. Hier zijn een paar ideeën uit Slow Life.

ONTDEKKEN

Cocooning dag: winter editie!

De winter komt er snel aan, het is koud en we blijven vaak liever thuis, lekker warm. Wat dacht je van een cocooning dag om jezelf te verwennen?

ONTDEKKEN

De 6 beauty essentials om overal mee naartoe te nemen

Wij hebben voor jou de beauty essentials geselecteerd die je overal mee naartoe kan nemen! Clean handgel, handcrème, lippenbalsem... Genoeg om op elk moment van de dag voor jezelf te zorgen!

ONTDEKKEN

8 ideeën om een ideale cocooning day door te brengen!

Heb je een goede dosis comfort nodig? Ontdek onze beste ideeën om een perfecte cocooning dag te organiseren met ideeën voor activiteiten, schoonheidsrituelen ... in de stijl van de Provence!

MEER WETEN

Avondritueel: 5 stappen voor een herstellende nachtrust

Na een drukke en stressvolle dag kan het moeilijk zijn om een goede nachtrust te krijgen. Ontdek onze eenvoudige technieken om de kwaliteit van je slaap op een natuurlijke manier te verbeteren.

MEER WETEN

Organiseer een SPA day at home in 5 stappen!

Ontdek onze tips om thuis een ontspannende sfeer te creëren en breng een dag "zoals in het kuuroord" door met kleine behandelingen en rituelen geïnspireerd door de kunst van SPA.

MEER WETEN

SPORT: onze beauty tips

Ontdek ons advies en onze selectie van producten om voor en na de inspanning voor jezelf te zorgen!

MEER WETEN

Ons routine voor de kou te weerstaan

Gezicht, hand, lichaam... hier zijn onze beste adviezen en de 5 behandelingen voor de winter.

MEER WETEN

Hoe maak je je mooi voor een avondje uit?

Ontdek hoe je jezelf na het werk weer mooi kunt maken met zeer simpele en snelle verzorging & make-up tips!

MEER WETEN

5 stappen om te ontspannen na het werk

Heb je een lange en vermoeiende dag gehad? Volg deze 5 stappen om je batterijen op te laden en rustig thuis te ontspannen.

MEER WETEN

Beauty planning voor een huwelijk

D-30, het is tijd om je voor te bereiden op je bruiloft.

MEER WETEN

Regen? Geen zorgen!

Ontdek onze 5 tips om de regen in schoonheid onder ogen te zien!

MEER WETEN

2. Voor bij je thuis

Huisparfum: wellness in je huis

Huisparfums, parfumverspreiders, geurkaarsen, kussenmist en essentiëleoliën Vind al onze tips om je huis warm en ontspannen te maken.

MEER WETEN

Onze eco-refills: alles wat je moet weten

Een echt milieugebaar, de eco-refill maakt een besparing van 65 tot 90% in plastic mogelijk. Ontdek de rol van L'OCCITANE in deze milieu-uitdaging, die bestaat uit plasticvervuiling.

MEER WETEN

En wat als je je afval omvormt tot handige objecten?

Ontdek al onze doe-het-zelf ideeën en Upcycling tutos om je afval te recyclen tot alledaagse voorwerpen. Een creatieve manier om je lege shampoofles of crèmepotje weer tot leven te brengen!

MEER WETEN

3. Cadeau ideetjes

Hoe pak je mooi je geschenkjes in?

Heb je het ideale cadeautje gekocht?
Dan is het tijd om het mooi in te pakken!
Ontdek hier 4 manieren om een prachtige verpakking te maken voor de magische momenten van de cadeautjes!
MEER WETEN

Voor iedere vrouw een beauty geschenk!

Kerstmis, verjaardag, moederdag... Misschien ben je op zoek naar een cadeau voor je vrouw, je dochter, je moeder? Ontdek de gepersonaliseerde selectie van schoonheidscadeaus van L'OCCITANE om de vrouwen in je leven te verwennen. We hebben aan ze allemaal gedacht!
ONTDEKKEN

Een geschenkidee voor elke gelegenheid!

Elke kans is goed te grijpen om je geliefden te verwennen! Ontdek onze selectie van geschenken tegen lage prijzen, om je vrienden en familie te verrassen met speciale aandacht, aangepast aan elke situatie.

MEER WETEN

Welk geschenk voor een geboorte?

Laat je begeleiden bij het vinden van geboortecadeau-ideeën die je dierbaren zullen verrassen na de komst van hun pasgeborene!

MEER WETEN

Onze ideeën voor huwelijksgeschenken

Bruidsmeisjes, getuigen, gasten... alle kleine attenties om deze grote dag met je dierbaren te delen.

MEER WETEN

Zin om al onze tips te ontdekken?

Vind ze hier terug

Bij L'OCCITANE zijn we altijd op zoek naar schoonheids- en lifestyle-tips om je dagelijks leven zachter te maken. Van de kunst van de gezichtsverzorging tot de lichaamsverzorging, geschenkideeën, de keuze van een parfum of zelfs kleine cocooning en ontspannende behandelingen om thuis te doen, wij delen al onze geheimen met jou! Kom ze snel ontdekken.
MEER WETEN