HET SCHOONHEIDSRITUEEL VAN L'OCCITANE

routine beauté L'OCCITANE

REINIGEN, STIMULEREN, BESCHERMEN

De producten van L'OCCITANE zijn zowel ethisch als doeltreffend . Wij willen je laten profiteren van de weldadige eigenschappen van planten dankzij zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Onze missie? Doeltreffende formules samenstellen die risicoloos zijn voor je huid, met innoverende en ultra zintuiglijke texturen. Elk van onze producten is samengesteld volgens strenge richtlijnen, waarbij de natuur altijd de kern vormt van ons handelen. Op het gebied van gezichtsverzorging heeft L'OCCITANE een uitgebreid scala aan producten om je huid te reinigen, stimuleren en beschermen. Ontdek de onmisbare stappen van een goed gezichtsritueel, dat bovendien elke ochtend en avond een moment van plezier wordt ...Stap 1: Bereid je huid voor

Olie, milk, tonic, het is tijd om te reinigen!

Maar het is niet makkelijk om niet te verdwalen in de jungle van schoonheidsproducten! Wij zullen dan ook proberen om je te begeleiden bij het vinden van jouw essentiële schoonheidsproducten.

Als het om het voorbereiden van je huid gaat, is het essentieel om de vervuiling, de overtollige talg en andere onzuiverheden van de dag te verwijderen - en natuurlijk make-up en mineralen die zich in kalkhoudend water kunnen bevinden. Zo ben je er zeker van dat de effecten van de producten die je hierna gebruikt, optimaal zullen zijn. Je moet dat zien als een deugdzame cirkel waardoor elke stap doeltreffender wordt.

Je kunt de textuur (olie, milk, reinigingsgel, lotion tonic enz.) kiezen die je het liefst gebruikt, in termen van gevoel op je huid maar ook volgens de actieve ingrediënten die je huid nodig heeft.

EEN PAAR TIPS:

  •  Begin met een make-upverwijderaar en indien nodig een zacht wattenschijfje.
  •  Ga verder met een gezichtsreiniger.
  •  Je kunt twee of drie keer per week scrubben! Een zachte peeling helpt de dode cellen te verwijderen, stimuleert de celvernieuwing, strijkt de huid glad en maakt hem stralend.

>Onze reinigers en tonics bekijken


Stap 2: Stimuleer je huid

Zodra alle onzuiverheden verwijderd zijn en je huid perfect schoon is, is het tijd om te kijken naar producten die aan een specifieke behoefte voldoen

Serums zijn geschikt voor elk huidtype en bevatten een grote hoeveelheid actieve ingrediënten. Ze vormen een echte bonus als je een probleem hard wilt aanpakken, want ze dringen diep in de huid door. Een serum kan de oplossing zijn als je je huid sterk wilt hydrateren, rode vlekjes wilt verwijderen of een goed resultaat wilt bereiken tegen verouderingsverschijnselen. Bovendien is de vloeibare geltextuur bijzonder geschikt voor de gedehydreerde huid.

Laten we ook niet de producten vergeten die zich richten op een specifieke zone van het gezicht of het lichaam, zoals de verzorging voor de oogomtrek tegen wallen, kringen en rimpels.
 

EEN PAAR TIPS:
 
  • Het serum moet voor de hydraterende crème gebruikt worden, op een schone, droge huid.
  • Als je een serum gebruikt, klop je licht met je handpalmen op je gezicht.
  • Het is makkelijker om je verzorgingsproduct aan te brengen als je haar zich er niet mee bemoeit. Zet het vast om je gezicht vrij te houden!
serum visage RESET

Zoom op ons stimulerende serum

Immortelle Reset is de nieuwste collectie van L'OCCITANE. Deze olie-in-serum is bedoeld voor gebruik 's avonds en bevat een drietal actieve ingrediënten: majoraan, dat de huid wakker schudt, Acmella oleracea, dat een gladstrijkend effect heeft dat op natuurlijke botox lijkt en essentiële olie van immortelle, bekend op zijn ongelooflijke capaciteit om rimpels en lachrimpeltjes te verzachten. Deze unieke samenstelling laat je huid stralen en zorgt ervoor dat je 's morgens wakker wordt met een mooiere, frissere huid!
90% van de vrouwen verklaarde dat hun huid na slechts 24 uur jonger leek!*

Dit is bovendien een product dat de effecten van de producten die je erna gebruikt, zal versterken. Gebruik het bijvoorbeeld op de gereinigde huid voordat je de Divine crème aanbrengt, om de werking tegen veroudering hiervan te versterken.
 
* Resultaten van consumententests, 31 vrouwen.
ONTDEKKEN


Stap 3: BESCHERM JE HUID

Maar al te vaak worden de dagcrème, de nachtcrème, de SPF-crème of zelfs de gezichtsmist beschouwd als de eerste stap van een gezichtsverzorgingsritueel - terwijl het eigenlijk de laatste etappe zou moeten zijn! 

Het is niet alleen belangrijk om je huid te hydrateren, maar de hydratatie moet ook vastgehouden worden in de huid die gedehydreerd kan zijn. Als je huid gevoed moet worden, probeer dan een van de formules van l'OCCITANE met shea butter. Er bestaat een lichte versie van die ideaal is voor de normale tot gemengde huid, met 5% shea en een ultra rijke versie met 25% shea, ideaal voor de droge of zeer droge huid.

Als je behoefte hebt aan bestrijding van verouderingsverschijnselen, kies je voor onze Immortelle Divine crème. En als je vindt dat je huid niet voldoende straalt, probeer je de Peony Perfectionerende crème Als je van plan bent om in de zon te gaan zitten, nodigen we je uit om een van onze crèmes te gebruiken met een SPF die je huid beschermt.


EEN PAAR TIPS
 
  • Kies altijd een crème met een SPF als je overdag aan de zon blootstaat.
  • Als je je hydraterende crème aanbrengt, vergeet dan je hals en je decolleté niet. 
  • Klop licht op je gezicht, van binnen naar buiten, zo stimuleer je de bloedsomloop.