Beauty geschenken voor vrouwen

Geschenk beauty vrouw

ELKE VROUW HAAR CADEAU

Welk cadeau voor welke vrouw? Of het nu gaat om hun verjaardag, Kerstmis of een ander min of meer belangrijk moment in hun bestaan, er zijn genoeg redenen om de vrouwen van je leven het hele jaar door te verwennen. Ontdek als de bliksem de selectie schoonheidscadeaus van L'OCCITANE om keer op keer te scoren.

Geschenk voor je vrouw

Geschenken voor je vrouw

Een giftset met de bestsellers van L'OCCITANE is het ideale geschenk voor je levensgezellin. Met gezichtsverzorging, zoete geuren en lichaamsverzorging met de geur van de Provence is er een ruime keuze om je wederhelft te plezieren. 

Verwen haar. Je kunt zelf een pakket samenstellen of een keuze maken uit onze selectie giftsets. Onze beste producten omhelzen haar met zachtheid en frisheid tegelijk. Sets boordevol geuren om haar te verwennen.
 
Geschenk voor je dochter

Geschenken voor je dochter

Voor haar verjaardag of voor Kerstmis, een box met lichaamsverzorgingsproducten is steeds een hit. Niets beter dan zoete geuren, hartverwarmend als Shea, of heerlijk als Almond. Eerder parfum? Kies voor een lichte en fleurige geur. Cherry Blossom of Rose parfums zijn ideaal in combinatie met hun lichaamsverzorgingsproduct in een mooi doosje.

En waarom zou je wachten tot de 25e, op kerstdag zelf? Je kunt haar ook een Adventskalender van L’OCCITANE cadeau doen, zodat ze 24 dagen lang allerlei schoonheidsproducten kan ontdekken. Handcrèmes, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging, alles is aanwezig, ook in reisformaat om makkelijk mee te nemen in de bagage!

 
Geschenk voor je zus

Geschenken voor je zus

Toon haar wat ze voor je betekent door haar even te laten loskoppelen bij een heerlijk bad of te laten genieten van een verzorgingsmoment, dankzij een giftset lichaamsverzorging.

Qua lekkere geuren geeft L'OCCITANE je de keuze uit: Néroli & Orchidée, Verbena, Cherry Blossom of Almond, jij mag beslissen!
Geschenk voor een vriendin

Geschenken voor een vriendin

Voor het vertrek van een geliefde collega, als aandenken aan het vrijgezellenfeest van je beste vriendin, een klein cadeautje voor een housewarmingparty, alle gelegenheden zijn goed om een vriendin een cadeau te geven.

L'OCCITANE heeft een mooi assortiment kleine cadeautjes voor deze gelegenheden. Onze ontdekkingsgiftsets voor gezichtsverzorging met onze bestseller RESET-serum lenen zich perfect om je vriendin te laten genieten van onze gezichtsexpertise. Kies voor Kerstmis voor onze metalen kerstkistjes. Je vriendin kan het kistje later gebruiken om er andere spullen in op te bergen en nog vaak aan je te denken.
Geschenk voor je grootmoeder

Geschenken voor je grootmoeder

En als je de traditionele ruiker bloemen of pralines nu eens achterwege liet en je oma in de plaats schoonheidsproducten cadeau deed?
Een mooie doosje met een zoete rozenparfum, gezichtsverzorging of lichaamsverzorging met de zoete geuren van de Provence, zal haar laten reizen naar het zuiden van Frankrijk.
Grootouderfeest, Kerstmis, verjaardag ... verwen je lief omaatje keer op keer met onze selectie cadeau-ideeën voor vrouwen.
 
En waarom geen set huisparfum of geurkaarsen om haar dagelijks leven dat tikje zoeter te maken. Dit cadeau-idee zal haar niet alleen plezier bezorgen maar ook deugd doen.
 
Geschenk voor een kersverse mama

Geschenken voor een kersverse mama

Het ideale cadeau voor een vrouw die pas is bevallen, is er een voor zowel de mama zelf als voor haar baby. En laat dat nu net het doel zijn van onze L'OCCITANE-collectie Shea Baby.

Twee-in-één-geschenken die een verscheidenheid aan lichaamsverzorgingen bieden met zachte Shea-tonen, voor zowel de mama als de baby.
 
Al onze giftsets voor een kersverse mama
Geschenk voor je mama

Geschenken voor je mama

L'OCCITANE nodigt je uit om je mama te verrassen met een origineel cadeau voor moederdag, Kerstmis of haar verjaardag: een giftset met parfum of een lichaamsverzorgingsset, gevuld met producten met troostende deugden. Om haar te tonen dat je er altijd zult zijn om haar handen heerlijk zacht te houden.

En voor wie een mama heeft die zichzelf graag goed verzorgt, is onze selectie van gezichtsverzorgingsboxen voor verschillende huidtypen het perfecte geschenk voor deze persoon die ons zo dierbaar is. 

Ontdek ook het universum van geschenken door L'OCCITANE