De Aqua Réotier Waterbron

De Aqua Réotier Waterbron

De Aqua Réotier Waterbron is een van de laatste geheime ontdekken van L'OCCITANE. Dit water is zeer rijk aan mineralen en de calciumcontratie van het water draagt bij tot het behoud van de natuurlijke hydratatieniveau van de huid. 

9 /10 (7)

29,00 €

Kopen

Een unieke biodiversiteit

De Réotier waterbron, gelegen aan de ingang van een natuurpark, is door de Europese Unie beschouwd als een van de Natura 2000-beschermlocaties. 

De faune en flora die zich rond dit bron bevinden worden constant gevoed door dit unieke mineraalwater, dat zowel kust- als bergachtige landschappen rond zich heen heeft.

Het resultaat: een rijke biodiversiteit die ervoor hebben gezorgd dat deze bron een échte schat van de natuur werd.
 

Een ethisch verantwoorde bevoorrading

Het L'Occitane laboratorium is als eerste water gaan sourcen in het hart van deze unieke omgeving. Wij doen er alles aan om de ongelooflijke kwaliteiten van deze bron te behouden, zodat toekomstige generaties er ook van kunnen genieten.


Wij werken hand in hand met experts en beperken onze inkoop tot 0.04% van de totale productiecapaciteit van de bron. We beschermen ook het omringende land zodat alle natuurliefhebbers ervan kunnen genieten voor de lange termijn.

De Aqua Reotier Collectie

Neem een duik in het water, een bron van verfrissing, met al onze Aqua Réotier gezichtsverzorgingen.

Ik ontdek