Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel 8 ml

Vochtinbrengende geltextuur zorgt voor een opgefriste en gehydrateerde huid, voelt niet plakkerig of vettig aan. Van het bronwater Réotier.

Kies uw product

Aantal

€ 5,00
(€ 625 / l)
  • Informatie over de levering
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49GD008A18

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel 8 ml

OMSCHRIJVING

Deze ultra-frisse "hydraterende" gel, verrijkt met zuiver bronwater van Réotier en hyaluronzuur, fungeert als een magneet om de huid te vullen met water en te laten trekken met vocht gedurende de hele dag. Duizenden microbellen brengen een instante frisheid die de huid van vitaliteit schampt. Verpakt in een lichte en niet-vettige sluier, is de huid verfrist en stralend, de huid is gerevitaliseerd en de natuurlijke hydratatie is verbeterd.

Voor normale tot gemengde huid op zoek naar vocht en glans in een lichte, niet-vette formule. Niet-comedogeen.

100% tevredenheidspercentage*

Een stralende huid: 98% *
Het product zorgt voor een goede vochtcirculatie: 100% *
Ik gebruik het product dagelijks en het is essentieel voor de hydratatie : 97% *
De huid is vol energie en vitaliteit: 98% *
De huid straalt van gezondheid en de huid is meer gehydrateerd: 89% *

*Zelfbeoordeling van 29 vrouwen gedurende 28 dagen

Al eeuwenlang stroomt er natuurlijk bronwater van Réotier in het hart van de bergen van de Provence om rijk te worden aan mineralen. Dankzij zijn ongelooflijke rijkdom aan calcium helpt dit uitzonderlijke water de huid zijn barrièrefunctie te behouden en helpt het dus de huid te hydrateren. L'OCCITANE combineert de krachten van dit zuiver bronwater uit de Provence met hyaluronzuur in een reeks ultrahydraterende gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende, gezonde huid.

RAADGEVINGEN

Breng 's morgens en' s avonds een kleine hoeveelheid vochtinbrengende crème aan door lichte druk uit te oefenen met de handpalmen op het hele gezicht, vermijd de oogcontour.

Wacht een paar seconden voor volledige absorptie.De microbellen die in deze gel aanwezig zijn, hoofdzakelijk gevormd door ingrediënten van natuurlijke oorsprong, komen vrij tijdens het gebruik van de crème, zonder de kwaliteit van het product aan te tasten.

INGREDIËNTEN

Zuiver bronwater uit het ‘Parc National des Ecrins’ in de Hautes-Alpes, een departement in de alpen dat grenst aan de Provence en de Côte d’Azur: helpt een optimaal niveau van hydratatie te behouden (niet-verontreinigd, onbehandeld, rijk aan mineralen)

Hyaluronzuur: verwijdert onmiddellijk uitdrogingslijnen

Glycerine: hydrateert

Reviews van klanten