Aqua Réotier Ultra Hydraterende Gel 5ml

Deze ultra-frisse "hydraterende" gel, verrijkt met zuiver bronwater van Réotier en hyaluronzuur, fungeert als een magneet om de huid...
Meer weten…
Kies uw product
Aantal
€ 3,00
(€ 600 / l)
  • Informatie over de levering
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49GD005A18
OMSCHRIJVING
Deze ultra-frisse "hydraterende" gel, verrijkt met zuiver bronwater van Réotier en hyaluronzuur, fungeert als een magneet om de huid te vullen met water en te laten trekken met vocht gedurende de hele dag. Duizenden microbellen brengen een instante frisheid die de huid van vitaliteit schampt. Verpakt in een lichte en niet-vettige sluier, is de huid verfrist en stralend, de huid is gerevitaliseerd en de natuurlijke hydratatie is verbeterd.

Voor normale tot gemengde huid op zoek naar vocht en glans in een lichte, niet-vette formule. Niet-comedogeen.

100% tevredenheidspercentage*

Een stralende huid: 98% *
Het product zorgt voor een goede vochtcirculatie: 100% *
Ik gebruik het product dagelijks en het is essentieel voor de hydratatie : 97% *
De huid is vol energie en vitaliteit: 98% *
De huid straalt van gezondheid en de huid is meer gehydrateerd: 89% *

*Zelfbeoordeling van 29 vrouwen gedurende 28 dagen

Al eeuwenlang stroomt er natuurlijk bronwater van Réotier in het hart van de bergen van de Provence om rijk te worden aan mineralen. Dankzij zijn ongelooflijke rijkdom aan calcium helpt dit uitzonderlijke water de huid zijn barrièrefunctie te behouden en helpt het dus de huid te hydrateren. L'OCCITANE combineert de krachten van dit zuiver bronwater uit de Provence met hyaluronzuur in een reeks ultrahydraterende gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende, gezonde huid.

Reviews van klanten