Aqua Réotier Moisture Prep Essence 30 ml

De Moister Prep vormt een essentiële fase van de huidverzorgingsroutine. Deze eze essence heeft een lichte en gelachtige structuur en bereidt de huid...
Meer weten…

Kies uw product

Aantal

€ 5,00
(€ 167 / l)
  • Informatie over de levering
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Deel uw favoriet
  • Referentie: 49EH030A18

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

OMSCHRIJVING

De Moister Prep vormt een essentiële fase van de huidverzorgingsroutine. Deze eze essence heeft een lichte en gelachtige structuur en bereidt de huid voor met een eerste hydratatie basis.
Aangebracht voor de Ultra Thirsting Gel of de Ultra Thirsting Cream, verbetert dit cosmetische water hun hydraterende eigenschappen. Verrijkt met water van Réotier en hyaluronzuur, verandert deze hydraterende essence in water bij contact met de huid om het met een onmiddellijke frisheid te ontwaken. De huid is gerevitaliseerd, alsof ze onmiddellijk gehydrateerd wordt, de teint is fris en stralend.
100% tevredenheidspercentage*
De huid wordt onmiddellijk verfrist: 89% *
De huid wordt onmiddellijk gewekt en nieuw leven ingeblazen: 90% *
De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd: 93%
Het product geeft de huid een natuurlijke teint: 89%

*Zelfbeoordeling van 29 vrouwen gedurende 28 dagen

Al eeuwenlang stroomt er natuurlijk bronwater van Réotier in het hart van de bergen van de Provence om rijk te worden aan mineralen. Dankzij zijn ongelooflijke rijkdom aan calcium helpt dit uitzonderlijke water de huid zijn barrièrefunctie te behouden en helpt het dus de huid te hydrateren. L'OCCITANE combineert de krachten van dit zuiver bronwater uit de Provence met hyaluronzuur in een reeks ultrahydraterende gezichtsverzorgingsproducten voor een stralende, gezonde huid.

RAADGEVINGEN

Breng 's morgens en' s avonds een dosis van deze Moisture Prep Essence aan door met de handpalmen lichte druk uit te oefenen op het gereinigde gezicht, vermijd de oogcontour.
Wacht een paar seconden voor volledige absorptie.

INGREDIËNTEN

Zuiver bronwater uit het ‘Parc National des Ecrins’ in de Hautes-Alpes, een departement in de alpen dat grenst aan de Provence en de Côte d’Azur: helpt een optimaal niveau van hydratatie te behouden (niet-verontreinigd, onbehandeld, rijk aan mineralen)
Hyaluronzuur: verwijdert onmiddellijk uitdrogingslijnen
Glycerine: hydrateert

Reviews van klanten