BEAUTY ADVENTSKALENDER

BEAUTY ADVENTSKALENDER

De magie van de Provence gedurende 24 dagen

Dit jaar heeft L'OCCITANE de Provence uitgenodigd voor haar adventskalenders.... Laat ons je de mythen en legenden vertellen die de geschiedenis van de amandelbomen in de Provence weergeven in onze klassieke adventskalender. Of bezwijk voor het plezier en de festiviteiten in onze premium droomkalender!

Klassieke Adventskalender

Kalender met het verhaal van L'OCCITANE

Deze ziet eruit als een sprookjesboek en vertelt ons over het zeer rijke en fascinerende ecosysteem dat in de Provence bestaat, met bijzondere aandacht voor de amandelboom. 
Ontdek het snel!

Ik ontdek
10 /10 (2)

49,00 €

Waarde 78,50 € Kopen
Adventskalender 2019

Het verhaal van L'OCCITANE: In het land van de amandelbomen

Ontdek dag na dag iconische en zintuiglijke schoonheidsproducten voor een magische countdown. 
En dit jaar, in 2019, ontdek je hoe L'OCCITANE en haar partner hielpen om 17.000 amandelbomen in de Provence te herplanten! 

24 kleine verrassingen, 24 kleine pleziertjes, maar ook achter de kleurrijke ramen, 24 schijnbaar kleine initiatieven om samen te nemen.
Sluit je zich aan bij onze inspanningen om de biodiversiteit van het Middellandse-Zeebekken te beschermen en te bevorderen. 

Ik ontdek

Gepersonaliseerde Adventskalender

De kalender die je zelf kan samenstellen!

Kies je 24 verrassingen tussen de selectie van 50 mini's L'OCCITANE! Je kan je essentials kiezen en je laten verleiden door nieuwe geuren! 
Ik personaliseer

Adventskalender Premium

Dromenkalender

Het bevat nog meer magische en heerlijke verrassingen, waaronder een verhaal dat zich ontvouwt in 24 vakjes, ontdek het snel!

Ik ontdek
De Adventskalender van je dromen

Als een spel dat kinderen terug zou laten dromen in hun kindertijd, worden de vakjes van deze luxueuze adventskalender onthuld terwijl ze zich ontvouwen. 
Het lijkt op een origamipuzzel, een caleidoscoop van dromen. 

Een must voor liefhebbers van lichaams-, haar-, bad-, gezichts- en parfumverzorgingen... deze droomkalender onthult elke dag een vakje dat zich opent en sluit met een schoonheidsproduct dat ongetwijfeld een van je nieuwe essentiële verzorgingen zal worden.
ik ontdek

De beste nieuwigheden van het L'OCCITANE jaar in een premium kalender

De Beauty Adventskalenders zijn er weer! 
Klaar om je decemberochtenden te overspoelen met mooie verrassingen?

Elk jaar wachten kinderen en volwassenen tot Kerstmis dankzij dit ingenieuze geschenk.
Om de magie van Kerstmis te vieren, verwent L'OCCITANE je met 24 verrassingen (lichaamsverzorginggezichtsverzorging, parfum, haarverzorging) om elke dag te vieren in afwachting van Kerst.

Geniet van de L'OCCITANE Adventskalender L'OCCITANE om onze cultproducten te (her)ontdekken en je nieuwe favorieten te vinden!
Parfums voor vrouwen, cosmetica, gezichts- en lichaamsverzorging, handcrèmes, lippenbalsems,...
Een veelheid aan verrassingen om te schenken of voor jezelf te verwennen om te wachten tot Kerstmis.

Onze adventskalenders, het symbool van de Provence, zo dierbaar voor L'OCCITANE, bieden je een veelheid aan verrassingen en schatten van de natuur. Origineel, kleurrijk en feestelijk, ze zullen het aftellen naar de vakantie veranderen in een opeenvolging van Provençaalse ochtenden. Laat je verwennen door een duik in de kerstsfeer! 

Het moeilijkste deel zal zijn om de verleiding te weerstaan...

Kan jij tot Kerstmis wachten om de 24 verrassingen van deze adventskalenders te ontdekken?