Onze adventskalenders zijn nu beschikbaar!

Adventskalender
De Geschenkfabriek

Deze kalender brengt onze ambachtelijke elfen tot leven via de illustraties van Tristan Bonnemain! Het mooie ontwerp bevat een reeks van jouw favoriete producten.

ONTDEKKEN

Adventskalender
De Kerstbox

Ontdek 24 uitzonderlijke verrassingen verborgen in supermooie groen genummerde vakjes. Een ideale kalender om in schoonheid te wachten tot Kerstmis!

ONTDEKKEN

Adventskalender
Oneindige Provence

Voor de feestdagen zijn we nog een stapje verder gegaan met onze duurzame aanpak en hebben we een derde adventskalender gemaakt van gerecycled katoen toegevoegd.

ONTDEKKEN

De magie van de Provence in onze adventskalenders

In de Provence bepaalt de natuur het tempo! Wat als we ons dit jaar met Kerstmis opnieuw zouden verbinden met de natuur, met onszelf en met degenen die we liefhebben?
Elk jaar nodigt L'OCCITANE de Provence uit in haar adventskalenders. Huidverzorgingsproducten, parfums en verrassingen in 24 dozen die elke dag geopend kunnen worden in afwachting van de feestdagen! Weet je nog niet welke je moet kiezen? Laat ons jou begeleiden.

Adventskalender 2021
De Geschenkfabriek

Deze kalender brengt onze elfen ambachtslieden tot leven door de illustraties van Tristan Bonnemain! Deze kalender is gemaakt van 100% duurzaam geproduceerd karton.

  • Best seller

59,00 €

Waarde 99,00 € Kopen

Adventskalender 2021
De Kerstbox

Ontdek 24 uitzonderlijke verrassingen verborgen in mooie groene genummerde vakjes. En na Kerstmis, hergebruik deze kleine doosjes om je favoriete juwelen in te bewaren.

  • Best seller

119,00 €

Waarde 199,00 € uitverkocht

Adventskalender 2021
Oneindige Provence

Gemaakt van gerecycleerd katoen, deze kalender kan jaar na jaar gebruikt worden! Het werd gemaakt in samenwerking met de Britse illustrator Isla Simpson, die zich liet inspireren door de natuur en de magie van de Provence.

Ontdek ons kerstuniversum
  • Gerecycleerd katoen
9 /10 (2)

199,00 €

Waarde 299,00 € uitverkocht

Ontdek al onze beauty giftsets

Ontdekken

De Beauty Adventskalenders zijn er weer! 
Klaar om je decemberochtenden te overspoelen met mooie verrassingen?

Elk jaar wachten kinderen en volwassenen tot Kerstmis dankzij dit ingenieuze geschenk.
Om de magie van Kerstmis te vieren, verwent L'OCCITANE je met 24 verrassingen (lichaamsverzorginggezichtsverzorging, parfum, haarverzorging) om elke dag te vieren in afwachting van Kerst.

Geniet van de L'OCCITANE Adventskalender L'OCCITANE om onze cultproducten te (her)ontdekken en je nieuwe favorieten te vinden!
Parfums voor vrouwen, cosmetica, gezichts- en lichaamsverzorging, handcrèmes, lippenbalsems,...
Een veelheid aan verrassingen om te schenken of voor jezelf te verwennen om te wachten tot Kerstmis.

Onze adventskalenders, het symbool van de Provence, zo dierbaar voor L'OCCITANE, bieden je een veelheid aan verrassingen en schatten van de natuur. Origineel, kleurrijk en feestelijk, ze zullen het aftellen naar de vakantie veranderen in een opeenvolging van Provençaalse ochtenden. Laat je verwennen door een duik in de kerstsfeer! 

Het moeilijkste deel zal zijn om de verleiding te weerstaan...

Kan jij tot Kerstmis wachten om de 24 verrassingen van deze adventskalenders te ontdekken?