Onze 5 tips om de regen mooi het hoofd te bieden

jours pluvieux

LAAT JE NIET ONTMOEDIGEN DOOR HET WEER

Glanzende huid, moeizame make-up, ontembaar haar ... Je hoeft je niet neer te leggen bij de nadelen van de regen. Een paar schoonheidsreflexen zijn voldoende om ook bij vochtig weer een mooie, stralende huid te hebben. Ontdek snel onze 5 tips om de regen mooi het hoofd te bieden!

Weg met glans

Zones brillances visage

EEN AANGEPASTE BASISVERZORGING

Overtollige talg en plaatselijke glans op de middenzone van het gezicht zijn problemen die direct met vochtigheid te maken hebben. Om deze onaangenaamheden te bestrijden, kun je je schoonheidsritueel veranderen en geschiktere producten gebruiken. Om te beginnen: scrub je huid regelmatig of breng een zuiverend masker aan. Het heeft de voorkeur om 's ochtends voordat je je opmaakt een lichte, mat makende crème te gebruiken. Voor een schone, heldere huid die de hele dag zo blijft, kun je onze Pure Pivoine mat makende vloeistof proberen.

Hou het eenvoudig

maquillage léger

LICHTE MAKE-UP

Bij hoge vochtigheid kies je voor een lichte, natuurlijke make-up. Je kunt rijke crèmes en basisverzorgingen beter vermijden. Maar je kunt wel een egaliserende getinte crème met een mat effect gebruiken. Wij zijn dol op de Immortelle Precious BB-huidcrème die de doffe huid niet alleen laat stralen en beschermt tegen de eerste verouderingsverschijnselen, maar ook een uitstekend alternatief vormt voor poeder. Poeders hebben de neiging om bij vochtig weer sporen achter te laten op het gezicht. Je kunt ook beter de voorkeur geven aan oogmake-up en blush met een crèmetextuur.

Je Make-Up Fixeren

fixez votre maquillage

EEN MIST VOOR OVERDAG

Zodra je make-up perfect is, verstuif je een mist op waterbasis over je gezicht om de make-up te fixeren en je huid te verhelderen. Kies de gezichtsmist die aansluit bij de behoefte van je huid: de Sublime Pivoine perfectionerende mist, de Shea Butter kalmerende mist of de Immortelle Precious revitaliserende mist. Als mascara onmisbaar voor je is, gebruik dan liever een waterproof mascara.

Tem je haar

soin cheveux

GLADGESTREKEN HAARSCHUBBEN

Om kroes te voorkomen en je te helpen je rebelse kapsel te temmen, verwarm je een schuim, een olie of onze disciplinerende mist met warmtebescherming tussen je vingers en verdeel je deze over de lengte van je haar om de haarschubben glad te strijken. Als je haar gevoed moet worden, probeer je onze Aromachology sublieme herstellende olie die het haar uitzonderlijk goed herstelt en beschermt. Voor meer glans kun je je haar ook met koud water spoelen na dat je het gewassen hebt. Wat het model betreft, is het het handigst om je haar vast te zetten in een knot of een paardenstaart. Als je het liever los draagt, kan je het snel in een losse knot opsteken om de regen te trotseren en het losmaken als het weer droog is.

Neem je essentials mee

trousse beauté

JE ESSENTIALS BINNEN HANDBEREIK

Om er tussen twee stortbuien onberispelijk uit te blijven zien, houdt je wat essentials bij de hand voor tussentijds bijwerken. Je blush en je lipbalsem vallen niet op in je handtas, maar bewijzen hun nut in noodgevallen. Een klein beetje Pivoine Flora Eau De Toilette Intense roll-on of Rose Eau de Toilette roll-on geeft je snel weer zelfvertrouwen voor je die vergadering binnenstapt! Gebruik een Cherry Blossom lipbalsem voor gehydrateerde en licht geparfumeerde lippen, onbeperkt op elk moment van de dag!

Vos indispensables en cas de pluie