Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream Kit

Gezichtsverzorging verrijkt met zuiver water uit de bron van Réotier, om de huid te hydrateren en te verzachten.Geschikt voor normale tot gemengde huid.

Kies uw product

Aantal

€ 15,00
  • Voeg toe aan mijn verlanglijst
  • Bekijk de voorraad in de boetiek
  • Deel uw favoriet

Provençaalse inspiraties

#LOCCITANE

Deel uw mooiste foto’s met de L’Occitane liefhebbers

Laat u inspireren, bekijk alle beelden

Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream Kit

OMSCHRIJVING

Ontdek het nieuwe assortiment van Aqua Réotier. Verrijkt met zuiver bronwater van Réotier zorgen deze producten voor een onmiddellijke frisheid en vitaliteit van de huid. De huid is vernieuwd, stralend en gerevitaliseerd, het natuurlijke vochtgehalte is verbeterd.

Dit hydraterende ritueel bevat Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream, geschikt voor alle huidtypes die op zoek zijn naar hydratatie en zachtheid.

Uw Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream Kit bevat:
- Een Aqua Réotier Water Gel Cleanser 40ml
- Een Aqua Réotier Moisture Prep 30ml
- Een Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Cream 8ml
- Alles zorgvuldig verpakt in een doos L'OCCITANE in de kleuren van de bron.

AQUA RÉOTIER

Hydratatie is de grootste nood van de huid, voor dat de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Ontdek hier de nieuwe Aqua Réotier Collectie voor het gezicht en schenk uw huid verfrissing en hydratatie. De Aqua Réotier verzorgingen voor het gezicht zijn verrijkt met calciumrijke water van de Réotier bron, hyaluronzuur en glycerine, hydrateren de huid intens.  Aqua Réotier

INGREDIËNTEN

Zuiver bronwater uit het Parc National des Ecrins in de Hautes-Alpes: helpt bij het behouden van een optimaal niveau van hydratatie (niet-verontreinigd, onbehandeld, rijk aan mineralen)

Reviews van klanten


U zal ook houden van