Verbena

Van alle geurige kruiden die groeien langs de wegen in de Provence, is er één waarvan de citroenachtige frisheid de geest en het lichaam doet ontwaken: Verbena. Wanneer de manden gevuld worden met vers geoogste bladeren, wordt haar betoverende geur verspreid over de markten. Ontdek onze collectie parfums en onze verzorging voor lichaam en bad.
Rangschik op
 
€ 28,00
Waarde € 36,00
 (2 review)
€ 23,78
Waarde € 29,00
 (1 review)
€ 14,76
Waarde € 18,00

EN PROVENCE

Mijn schoonheidskit voor de zomer

Mijn schoonheidskit voor de zomer

Of we nu op vakantie gaan of op kantoor blijven: de zomerse hitte vraagt erom dat we onze verzorgingsrituelen aanpassen. L'Occitane zal u laten zien welke essentiële producten en onvermijdelijke rituelen dit seizoen centraal zullen staan in uw schoonheidsverzorging!
Het juiste parfum voor mannen

Het juiste parfum voor mannen

Een parfum is een echte olfactorische handtekening en daarom moeten we een parfum niet lichtzinnig kiezen. Een opgave die voor jezelf al niet makkelijk is, lijkt vaak onmogelijk wanneer je de keus voor een naaste moet maken. Houtachtig, oriëntaals of kruidig: L'Occitane onthult u de mannelijke geuren voor elke persoonlijkheid. Volg de gids!
Hittegolf? Mijn geheimen om de hitte te overleven

Hittegolf? Mijn geheimen om de hitte te overleven

De temperatuur komt stilaan in de buurt van de 35°C en de verzengende hitte brengt veel stress mee. Geen paniek, dit jaar zult u goed gewapend zijn om deze periode in alle sereniteit te overleven. Naast praktische tips en verwenproducten,, geven wij u onze beste geheimen om de effecten van een hittegolf te beperken. Na u.