TIPS VOOR MOOIE HAREN ?

Onze tips voor glanzende, dikke en gezonde haren

Uw haren vormen een essentieel onderdeel van uw persoonlijkheid. Ze zijn zoals de rest van uw lichaam gevoelig en hebben verzorging nodig. Droge haren, gespleten punten of futloze haren kunt u voorkomen door uw haren te beschermen. Een zomervakantie aan zee is heerlijk, maar kan al snel zorgen voor droge en beschadigde haren door de blootstelling aan zon, zout en zand. Ook tijdens koudere seizoenen is goede verzorging van uw haren essentieel. Droge en koude lucht kunnen uw haren statisch maken en zorgen voor een futloze uitstraling. Verzorg uw haren goed en ze zullen stralen!

TIPS VOOR STRALENDE HAREN

6 STAPPEN VOOR STRALENDE HARENVolgens trichologen zijn futloze en droge haren te wijten aan het niet-correct wassen van de haren.


1. Was uw haren met zo warm mogelijke water om de schubben van de haren te openen 


2. Masseer uw hoofdhuid met behulp van uw vingertoppen                            

                                                                                           

3. Spoel met koud water om de schubben te sluiten                                        

                  

4. Knijp het resterende water uit uw haren vooraleer u de conditioner aanbrengt            

                                                                                   

5. Breng de conditioner aan op de punten van uw haar                      

               

6. Dep uw haren droog, niet wrijven of wringen, aangezien uw haren het zwakste zijn als ze nat zijn!    6 STAPPEN VOOR STRALENDE HAREN

HOE GEEF IK MIJN NATUURLIJKE HAARKLEUR EEN BOOST?1. Gebruik de shampoo enkel op de hoofdhuid. Indien u droge of beschadigde haren heeft, gebruik de Aromachology Repairing Shampoo en de Aromachology Revitilizing Fresh Shampoo indien u normale haren heeft.


2. Gebruik de conditioner enkel op de haarpunten. Voor droge en beschadigde haren, gebruik de Aromachology Repairing Conditioner en voor normale haren de Aromacholy Revitilizing Conditioner


3. Gebruik het Aromachology Repairing haarmasker en wikkel uw haren in een warme handdoek, zodat de vochtopname extra gestimuleerd wordt. 


4. Indien uw hoofdhuid niet droog is, gebruik de Aromachology Force Scalp Essence. Breng deze rechtstreeks op uw hoofdhuid aan en spoel de tonic niet uit. 


> Ontdek
HOE GEEF IK MIJN NATUURLIJKE HAARKLEUR EEN BOOST?

HOE GEEF IK MIJN MIJN GEKLEURDE HAREN EEN BOOST?1. Gebruik, voor het wassen van uw haren met shampoo, de Aromachology Soothing Scalp Oil om uw hoofdhuid te stimuleren. De zachte & kalmerende formule helpt bij het onklitten van de haren vanuit de wortels en geeft uw haren een gezonde glans.  


2. Gebuik de Aramochology Radience & Color Shampoo op uw hoofdhuid. 


3. Gebruik de Aramochology Radience & Color Conditioner op uw haarpunten. 


4. Gebuik een haarmasker, Aromachology Repairing Hair Mask voor droge haren en Aromachology Radience Color Care Mask voor normale haren en wikkel uw haren in een warme doek om de vochtopname extra te stimuleren.  

> Ontdek
HOE GEEF IK MIJN MIJN GEKLEURDE HAREN EEN BOOST?

WAT TE DOEN TEGEN VETTIG HAAR?  

GEBRUIK ONZE TIPS OM VETTIGE HAREN TE VOORKOMEN1. Breng het Aromachology Fresh Sorbet Mask aan op uw haren voor het wassen en wikkel uw haren in een warme handdoek.                    

                             

2. Breng de Aromachology Revitilizing Fresh Shampoo aan op uw haren, zonder het masker uit te spoelen om te voorkomen dat uw haren uitdrogen. 


3. Breng de Aromachology Revitilizing Fresh Conditioner aan op de punten van uw haar.                  


4. Spray de Aromachology Force Scalp Essence op de wortels van de haren en laat deze inwerken. 


> Ontdek
GEBRUIK ONZE TIPS OM VETTIGE HAREN TE VOORKOMEN

WAT KUNT U DOEN OM DIKKERE HAREN TE KRIJGEN?

Masseer de hoofdhuid dagelijks om de microcirculatie te stimuleren en om de wortels aan te wakkeren. U kunt ook de Aromachology Force Scalp Essence gebruiken, die u rechtstreeks op uw wortels aanbrengt.


Kies voor een evenwichtige dieet om uw haren te doen stralen. Wat uw eetpatroon betreft, absorberen haarschubben één soort vitamine: Vitame B. Blauwe bessen bevatten Vitamine C en deze zijn goed voor de productie van collageen in uw lichaam. Pompoen is dan weer bijvoorbeeld rijk aan Vitamine A, die de talgproductie aanmoedigd. > Ontdek

HOE KUNT U ROOS BESTRIJDEN?

ROOS: WAT IS DE OORZAAK?


"Roos" is een verzamelnaam voor iedere aandoening op de hoofdhuid dat ervoor zorgt dat huidcellen op de hoofdhuid schilferen. Tricologen raden het gebruik van een een anti-roosshampoo aan om roos te verminderen en de hoofdhuid te kalmeren.


Gebruik uw conditioner enkel op de haarpunten. Spoel uw haren altijd goed uit om de vorming van roos te voorkomen.  
> Ontdek
ROOS: WAT IS DE OORZAAK?

ROOS: WELKE PRODUCTEN GEBRUIKEN OM ZE TE BESTRIJDEN?


Er zijn twee soorten roos: droge en vettige roos. 

Droge roos is te wijten aan een droge hoofdhuid, terwijl vettige roos te wijten is aan andere factoren zoals stress. L'Occitane heeft een anti-roos shampoo gecreëerd die beide soorten behandelt. In geval van droge roos, raden wij aan om naast deze shampoo ook de Soothing Scalp Oil te gebruiken, om te verzekeren dat de hoofdhuid niet meer uitdroogt. 


> Ontdek
ROOS: WELKE PRODUCTEN GEBRUIKEN OM ZE TE BESTRIJDEN?

HOE KUNT U BESCHADIGD HAAR HERSTELLEN?

ONZE TIPS OM DROGE HAREN TE HERSTELLEN


Uw haren zijn erg gevoelig aan stress. Ze kunnen als gevolg daarvan snel afbreken of hun soepelheid verliezen. Overmatig gebruik van toestellen zoals een stijltang en föhn kunnen uw haren ernstig beschadigen. Vermijd het dagelijks gebruik van zulke toestellen voor gezonde haren. Uw haren zijn even gevoelig en fragiel als uw huid!  

Bescherm ze ook tegen de zon met een specifieke haarspray.
> Ontdek
ONZE TIPS OM DROGE HAREN TE HERSTELLEN

DE CORRECTE MANIER OM UW HAREN TE KAMMEN1. Kies een harde rubberen borstel of een afgeronde kussen om te voorkomen dat uw haren vastzitten tussen uw kam.  

                                                                            

2. Als er knopen onstaan in uw haren, borstel uw haren niet vanuit de wortels naar de punten toe. In plaats daarvan concentreer u op het gedeelde met de knoop om te vermijden dat de knoop groter zou worden. 


3. Behandel uw haren zachtjes. Denk eraan om uw haren niet te trekken terwijl u ze kamt.    

                                                                         

4. In geval van twijfel, vraag aan uw kapper welke borstel het beste is voor uw haartype.

DE CORRECTE MANIER OM UW HAREN TE KAMMEN

KIES HET JUISTE PRODUCT OM TE VOORKOMEN DAT UW HAREN BREKEN 

AROMACHOLOGY SUBLIME REPAIRING OIL

AROMACHOLOGY SUBLIME REPAIRING OIL

Ideaal voor droge haren met gespleten punten. Onze reparing olie bestaat 98% uit natuurlijke ingrediënten. De bi-fase formule combineert de kracht van een unieke mix van essentiële oliën met ingrediënten die zorgvuldig gekozen werden om de natuurlijke schoonheid van uw haren te bevorderen. 

Schud het flesje goed om de 2 fasen te mengen met elkaar. Breng 1 tot 2 druppels van de lengtes van uw haren tot de punten aan. Deze bi-fase olie wordt gebruikt op vochtig haar, maar kan ook als een extra behandeling op droog haar gebruikt worden voor het wassen.

Ontdek
AROMACHOLOGY REPAIRING MASK

AROMACHOLOGY REPAIRING MASK

Heeft u droge of beschadigde haren? Dan is dit masker ideaal voor u!


Onze Aromachology Repairing Mask met 5 essentiële oliën (Ylang-Ylang, Orange douce, Lavande, Géranium, Angélique) en plantaardige aminozuren zullen uw haren beschermen en herstellen.

Geef u haren terug een gezonde glans met ons masker met een complexe anti-spletenformule. De formule verrijkt met shea butter en amandelolie, zal uw haren verzachten en soepel maken.


Breng het masker aan over de lengtes van uw haren en laat het gedurende 3 minuten inwerken.

Geniet na het spoelen nog van de heerlijke geur van dit masker.


Om uw verzorging compleet te maken, gebruik het masker in combinatie met de shampoo en conditioner.Ontdek
HEAT-PROTECTIVE CONTROL MIST

HEAT-PROTECTIVE CONTROL MIST

Onze Heat-Protective Mist, ontwikkeld voor normale en beschadigde haren, is een lichte siloonvrije mist die droge en moeilijk te behandelen haren beschermd. Deze mist, die essentiële oliën en hydraterende jojonba-olie extracten bevat, heeft een voedende formule die helpt om kroezelig haar te verzorgen en te behandelen, zonder de haren te verzwaren.

De actieve ingrediënten die beschermen tegen hitte, beschermen de haren tegen de effecten van haardrogers of stijltangen. De mist maakt de haren glad en zijdezacht. Spray deze over droge of vochtige haren, voor u uw haren stylet. Spoel de mist niet uit. 

Ontdek

Verwante artikels

Tips om na de zomer te stralen

Van de zomer genieten is heerlijk, maar het is niet goed voor het lichaam. Of het nu gaat over zeewater, zonnestralen, zand of zelfs airconditioning, ons haar en onze huid moeten veel verdragen zonder dat we er bij stilstaan. Door veel in de zon te lopen wordt de huid dikker en droger, vooral in het gezicht, en het haar wordt broos en zwak. Ons hele lichaam past zich aan aan het zomerweer en de warmte, om nadien terug over te gaan naar een frisse herfst. Daar bovenop kunnen we door terug te gaan werken in september ook stress en vermoeiheid ondervinden. Ontdek onze tips over hoe u uw huid en haar voor het einde van de zomer kan voorbereiden.
Meer weten…

Hoe uw voeten verzorgen?

Uw voeten brengen u een hele dag overal naartoe. Eigenlijk absorberen ze tot tweemaal uw lichaamsgewicht per dag. Het is dus belangrijk er goed voor te zorgen. 75% van de vrouwen ondervinden op een bepaald moment in hun leven pijn aan hun voeten, wat kan leiden tot pijn in de rug en gewrichten. Geef uw voeten de juiste verzorging en u zal het verschil voelen. Bovendien is het veel leuker om uw nieuwste sandalen te pronken wanneer de zomer er aankomt. Maak gebruik van onze tips voor mooie voeten, een heel jaar lang!
Meer weten…

Onze tips voor een goede nachtrust

In slaap vallen kan soms, na aan lange stressvolle dag, moeilijk zijn.
Ongeveer 40% van de bevolking slaapt niet voldoende en dit percentage lijkt zelfs toe te nemen. Dit terwijl enkele simpele technieken, zoals toepassen van een aangepaste routine voor het slapengaan of het toepassen van enkele gezonde gewoontes doorheen de dag uw slaap kunnen verbeteren. Zo zult u iedere ochtend opnieuw wakker worden met meer energie.
Volg onze tips om te genieten van een betere nachtrust !
Meer weten…