Back

Spa

Concept

De Spa is een natuurlijke uitbreiding van het merk: authentieke ingrediënten met bewezen werkzaamheid in combinatie met traditionele massagetechnieken, voor een ware prikkeling van de zintuigen. Sluit uw ogen, u bevindt zich in Provence. De Provence van het water en de duinen - de Camargue. Deze unieke regio is de inspiratie voor de inrichting van de L'OCCITANE Spa's, ware oases van rust waar u terug op adem kan komen en lichaam en geest kunnen uitrusten.

Behandelingen

Ons aanbod van exclusieve behandelingen voor mannen en vrouwen biedt een uitgebreide welzijnsbehandeling van top tot teen:
• Gezichtsverzorgingsdeskundigen - De behandeling "Geheim van de jeugd met immortelle" bijvoorbeeld, maakt de huid glad en stevig voor een meer jeugdige uitstraling.
• Verschillende lichaamsmassages, voor ieder wat wils - Onze favorieten: "Ontspannende Aromachology massage", "Intense ontspanning van diepe weefsels" en "Intens voedende massage met sheaboter."
• Geavanceerde lichaamsbehandelingen - scrubs, inwikkelingen en ontgiftende en afslankende behandeling met ons ster-ingrediënt, de amandel.
• Hydrotherapie en haarverzorging. Het is in het platteland, in de Mediterrane ingrediënten en rituelen dat L'OCCITANE de inspiratie vindt voor haar behandelingen.

Spa's en Contact

Voor meer informatie over ons aanbod en onze Spa's in de wereld, kunt u onze internationale website raadplegen.

L'OCCITANE SPA >